3M Stofmasker met uitademventiel

3M Stofmasker 9322+ is een extra comfortabel stofmasker met uitademventiel, welke uitstekend gebruikt kan worden tijdens het schuren bij schilderwerkzaamheden. 3M stofmaskers zijn van zeer goede kwaliteit.

Het unieke ontwerp geeft een verbeterd draagcomfort (o.m. voor brildragers).

Het uitademventiel vermindert de warmopjoping binnenin het masker, door ervoor te zorgen dat warme en vochtige uitgeademde lucht gemakkelijk uit het masker stroomt.

Doeltreffende bescherming tegen schadelijk fijnstof en niet vluchtige vloeibare deeltjes tot 10 maal de actuele MAC / BG waarde.

3M Stofmasker

Met uitademventiel voor een eenvoudiger en koelere ademhaling

De stofmaskers in deze serie zijn ontworpen voor gebruik in een groot scala aan toepassingen in de bouw.
De uitgebreide praktijktests in Europa hebben de meerwaarde van deze stofmaskers ten opzichte van meer conventionele modellen aangetoond, deze nieuwe generatie stofmaskers biedt comfort en stijl zonder de prestatie nadelig te beïnvloeden

3M Stofmasker eigenschappen

 • Extra comfortabel stofmasker
 • Met uitademventiel
 • Doeltreffende bescherming tegen schadelijk fijnstof
 • Makkelijk in gebruik

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment 3M stofmaskers ✓ Super voordelig

 • Aantal x

€ 4,42

3M Stofmasker gebruiken

Een goede ademhalingbescherming is letterlijk van levensbelang, maar heb u ook gedacht aan schilderhandschoenen en gehoorbescherming? De 3M stofmasker is geschikt voor fijnstof, maar niet voor verfdampen, wilt u een masker die u beschermt tegen dampen, bij het verspuiten van verf? Kies dan de 3M Verfdampmasker, deze beschermd tegen stof en damp. Wees zuinig op u zelf en zorg voor goede en kwalitatieve persoonlijke bescherming.

3M Mondkapje

Dit 3M stofmakertje wordt in de volksmond ook wel een 3M Mondkapje genoemd. Wat belangrijk is aan dit mondkapje dat u goed beschermd bent tegen fijnstof van buitenaf.

3M Stofmasker met uitademventiel 9322+ bestellen

Het 3M Stofmasker met uitademventiel 9322+ bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over het 3M Stofmasker met uitademventiel 9322+ of een van onze andere PBM producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Snelle levering en zeer goede service van de leverancier. A. uit Rotterdam
 • Review Bestelde waren niet leverbaar.goed alternatief ontvangen. Miriam uit Malden
 • Review CHRISTIE uit Rotterdam geeft dit product 5 sterren CHRISTIE uit Rotterdam
 • Review Aniek uit Westervoort geeft dit product 5 sterren Aniek uit Westervoort
 • Review Klaas uit Assendelft geeft dit product 4 sterren Klaas uit Assendelft

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 3M Stofmasker 9322 met uitademventiel - 4046719487219

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook