Betalen

Bij Bestel-verf.nl kunt u op diverse manieren uw bestelling betalen. Wij garanderen maximale veiligheid voor uw betaling en uw gegevens. De betaling van uw bestelling is ook bepalend voor de levertijd. Wij nemen uw bestelling pas in behandeling na betaling.

Betalen met Ideal (geen extra kosten)
De meest gebruikte, veiligste, voordeligste en de snelste manier van betalen is Ideal. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaling is voor zowel particulieren als bedrijven. De betaling gaat via ideal provider Cardgate. Als u met ideal betaald worden hiervoor door Bestel-verf.nl geen extra kosten voor u in rekening gebracht.
De bestelling wordt direct in behandeling genomen: voor 14:00 uur besteld is vaak de volgende werkdag in huis (mits het product uit voorraad te leveren is). Als u voor deze betaalmethode kiest kunt u aangeven of uw bestellng verzonden moet worden of dat u het wil komen afhalen.

Betalen met Paypal (€ 2,50)
Als u in het bezit bent van een Paypal account dan kunt u door het invoeren van uw e-mailadres en uw Paypal wachtwoord de betaling afronden.
De bestelling wordt direct in behandeling genomen: voor 14:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis (mits het product uit voorraad te leveren is). Als u voor deze betaalmethode kiest kunt u aangeven of uw bestellng verzonden moet worden of dat u het wil komen afhalen.

Vooruit betalen via uw bank (geen extra kosten)
Als u voor de op de optie vooruit betalen kiest dan kunt u het bedrag van uw bestelling overmaken op onze bankrekening NL52 ABNA 0245 5490 13 te name van Bestel-verf.nl onder vermelding van uw bestelnummer.

Betalen met pin of contant geld (geen extra kosten)
Als u voor de optie contant of met pin kiest dan moet u de producten in de winkel komen afhalen en betalen..

Rembours
Als u voor deze optie kiest dan worden hiervoor extra kosten à EUR 15,95 voor in rekening gebracht. De chauffeur van onze transporteur zal dan met u afrekenen tijdens de aflevering. Producten welke op kleur gemaakt dienen te worden, kunnen niet onder rembours worden verzonden.

Heeft u nog een vraag over betalen bij Bestel-verf.nl, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.