Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Den Braven kitten voordelig online bestellen

Den Braven gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Bij bestelverf vind u een groot assortiment Den Braven producten.

Den Braven kitten

Den Braven is een van de grootste kitleveranciers van europa. Den Braven levert kitten onder de merknaam Zwaluw. Den Braven Zwaluw kitten zijn er in vele soorten, voor het afdichten en verlijmen van alle soorten ondergronden, zowel binnen als buiten toepasbaar. De kitten zijn in vele kleuren leverbaar. Zo is een veel gebruikte acrylaatkit de Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+ een kit die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Maar ook de Den Braven Zwaluw High Tack is een kit die vaak gebruikt wordt. Met Den Braven Zwaluw High Tack is spijkeren of schroeven niet meer nodig. De perfect lijmkit.

Den Braven Kitten Online bestellen

Bij Bestel verf koopt u deze kitten voor een zeer voordelige prijs en vaak uit voorraad leverbaar. Heeft u een vraag of wilt u gewoon wat meer informatie over de Den Braven kitten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of e-mailen naar info@bestel-verf.nl