Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Drenth Verf

Drenth verf kent zijn historie vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw. De onderneming is begonnen is Groningen aan het Boterdiep. Dit was in het begin een kleine en bescheidde verf fabriek die naar eigen recepturen verf produceerde voor collega schilders. Dit bleek een schot in de roos te zijn, en leidde uiteindelijk tot een mooie groei naar een serieuze fabriek van professionele lakken en muurverven.

In 1992 is het naar Windschoten verhuisd en nam het verffabriek Veenstra over. Inmiddels is het gevestigd in Marrum, en is het onderdeel van Nelf Lakfabrieken. De unieke muurverf recepturen zijn hierin wel intact gebleven. De grond- en aflakverven voldoen aan de nieuwste eisen met betrekking tot minder oplosmiddelen.

Drenth verven voert een uitgebreid en in verhouding voordelig assortiment bescherming- en verfraaiingsproducten voor utiliteit-, woning-, en industie bouw. Hierin zitten o.a. lijnen alkydharsverven, watergedragen (alkydemulsies), muurverven, blanke lakken en vloerverven. Drenth verven kent de eisen van de professionele gebruiker als geen ander.

Verschillende lijnen binnen het merk zijn: Favorit, Antonol, Pastolex en Decoltran. Een mooi compleet en duidelijk assortiment waarin iedereen zijn wensen zal herkennen.

Zie deze link voor meer info over producten van Drenth Verven.

Drenth verf uit voorraad.

Drenth verf besteld u snel en voordelig bij bestel-verf.nl. Wij leveren alle Drenth verf voor zowel hout, staal als voor op kunststoffen, muren en plafonds. Wilt u precies weten welke verf van Drenth U het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Drenth verf direct bestellen!

De meeste Drenth verf is direct bij ons uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis