Drenth Verf

Drenth verf kent zijn historie vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw. De onderneming is begonnen in Groningen aan het Boterdiep. Dit was in het begin een kleine en bescheiden verffabriek die naar eigen recepturen verf produceerde voor collega schilders. Dit bleek een schot in de roos te zijn en leidde uiteindelijk tot een mooie groei naar een serieuze fabriek van professionele lakken en muurverven.

In 1992 is het bedrijf naar Winschoten verhuisd en nam het verffabriek Veenstra over. Inmiddels zijn ze gevestigd in Marrum (Friesland) en is het onderdeel geworden van Nelf Lakfabrieken. De unieke muurverf recepturen zijn zijn na de fusie uiteraard intact gebleven. De grond- en aflakverven voldoen aan de nieuwste eisen met betrekking tot minder oplosmiddelen.

Drenth verven voert een uitgebreid en voordelig assortiment beschermings- en verfraaiingsproducten voor utiliteit-, woning-, en industriebouw. Hierin zitten o.a. lijnen alkydharsverven, watergedragen (alkydemulsies), muurverven, blanke lakken en vloerverven. Drenth verven kent de eisen van de professionele gebruiker als geen ander.

Verschillende lijnen binnen het merk zijn: Favorit, Antonol, Pastolex en Decoltran. Een mooi compleet en duidelijk assortiment waarin iedereen zijn wensen zal herkennen.

Zie deze link voor meer info over producten van Drenth Verven.

Drenth verf uit voorraad.

Drenth verf bestelt u snel en voordelig bij Bestel-verf.nl. Wij leveren alle Drenth verf voor zowel hout, staal als voor op kunststoffen, muren en plafonds. Wilt u precies weten welke verf van Drenth u het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Drenth verf direct bestellen!

De meeste Drenth verf is direct bij ons uit voorraad leverbaar. Dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis!