Drenth verf kopen

Drenth verf is sinds de jaren ’60 van vorige eeuw al een begrip binnen de verfindustrie. Vooral professionele schilders zijn bekend met dit merk, maar ook particulieren zijn onder de indruk van de goede kwaliteit. Zowel voor grondverf als muurverf kunt u bij Drenth terecht.

Gebruik onze keuzehulp voor het vinden van de juiste Drenth verf >

  • Drenth verf voor een voordelige prijs
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beoordeeld met een 9.0
  • Vanaf 100,- gratis verzonden

Meest populaire Drenth verf

Drenth verf uit voorraad

Drenth verft bestelt u simpel en snel bij Bestel-verf.nl Met ons ruime aanbod aan hout-, staal-, kunststof-, muur- en plafondverf heeft u keuze uit vele soorten. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste verf? Neem dan contact met ons op via info@bestel-verf.nl of bel naar 020 - 24 66 000.

Verschillende verflijnen

Drenth verven heeft een uitgebreid en voordelig assortiment verf voor zowel professionals als particulieren. Met de verschillende lijnen hebben we een afrastering gemaakt, waardoor u gemakkelijk de juiste verf kunt vinden. De verschillende lijnen binnen het merk zijn: Favorit, Antonol, Pastolex en Decoltran.

Prijs Drenth verf

Drenth verf bestelt u al vanaf € 17,75 euro bij Bestel-verf.nl. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is bij dit merk van groot belang. Drenth verf zorgt ervoor dat u voor een scherpe prijs zeer goede verf in huis haalt. Met onze rekenhulp bestelt u nooit te veel verf en hoeft u geen geld of producten te verspillen.

Geschiedenis van Drenth

Drenth verf is opgericht in de jaren ’60 van de 20e eeuw. De onderneming is gestart in Groningen, waar het als bescheiden verffabriek eigen recepturen verf produceerde voor vakschilders. Toen het merk goed aansloeg bij de klanten, groeide Drenth uit tot een serieus merk van topkwaliteit.

Inmiddels is de fabriek gevestigd in Marrum en is het onderdeel geworden van de Nelf Lakfabrieken. Ondanks de fusie is de unieke muurverf van Drenth blijven bestaan.

Drenth verf online kopen bij Bestel-verf.nl

Drenth verf bestellen bij Bestel-verf.nl gaat snel en gemakkelijk. Nadat u de juiste verf heeft gekozen, voegt u hem toe aan uw winkelwagen. Vervolgens vult u uw gegevens in en betaalt u veilig online. U kunt ervoor kiezen de verf zelf op te halen in de winkel of het pakket bij u thuis te laten bezorgen. Dit gebeurt meestal een dag na de bestelling.