Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

FHB Werkkleding

De FHB werkkleding is afkomstig uit Duitsland. De kledinglijn van FHB staat bekend om zijn 12 verschillende kleuren en een uitgebreid assortiment kleding. Het bedrijf is opgericht in 1894 en is sindsdien marktleider in Duitsland met de zogenaamde ZUNFT kleding. De schilderslijn van FHB is zeer uitgebreid met zeer comfortabel en trendy werkkleding. Zo is de FHB Florian werkbroek echt een hit, door zijn perfecte en comfortabele pasvorm echt iets wat de schilder wil. De FHB werkkleding is ook nog een zo mooi dat sommige kledingstukken ook gewoon gedragen kunnen worden als vrijetijdskleding. Een mooi voorbeeld hiervan is de FHB sweater Benno.

FHB Werkkleding uit voorraad.

FHB Werkkleding besteld u snel en voordelig bij bestel-verf.nl. Wij leveren alle soorten en kleuren FHB Werkkleding. De FHB schilderskleding hebben wij ruimschoots op voorraad. FHB heeft ook werkkleding voor de timmerman, hovenier, loodgiet of dakdekker. Ook voor deze werklieden hebben wij dus de mooiste werkkleding. Of je nu een mooie blauwe, groen of rode werkbroek wilt, bij FHB hebben ze de juiste kleur voor je. Uiteraard ook alle swaeter en  t-shirt in vele kleuren leverbaar.

FHB Schilderskleding direct bestellen!

De meeste FHB Werkkleding is direct bij ons uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis.Werkkleding online kopen bij Bestel-verf.nl? Goed idee. Bestel daarom via de website snel en eenvoudig. Heb je nog vragen? Met het contactformulier ben je snel met ons in contact. Ook kun je altijd bellen naar 020-4161534. Liever mailen? Dat kan uiteraard ook naar info@bestel-verf.nl. Bij ons ben je altijd snel geholpen met je vraag!

FHB Werkkleding bedrukken

Bij Bestel-verf verzorgen wij ook het bedrukken van uw werkkleding al in kleine aantallen. Al vanaf 15 transfers waardoor u voor een relatief laag bedrag al uw werkkleding kan laten bedrukken bij ons. Informeer gerust voor een vrijblijvende offerte info@bestel-verf.nl