Flexa Creations kleuren

Bij Flexa is men voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe trend kleuren. Met de Flexa Creations kleuren creëer je de mooiste en warmste sferen in je huis. De Flexa Creations kleuren bestaan uit verschillende kleur groepen, zo heb je de Essential, Atmosphere en het Accent palet.

Essentials Palet

Het Essential kleurenpalet, voor een puur, strak, romantisch of sereen effect. Passend bij je persoonlijke woonsmaak. Een kleurenpalet van gekleurde witten en lichte neutralen dat subtiel onderling combineert, maar ook erg mooi gebruikt kan worden met de andere Flexa Creations kleuren. Het Essential palet bestaat uit de kleuren Stylish Pink, Café Latte, Urban Taupe, Sandy Beach, Luxurious Silk, Vanilla Cream, Sea Foam, Farmers Milk, Soft Pearl, Porcelain Mould, Fresh Linen en Cotton Flower.

Atmosphere palet

Het tijdloze Atmospherepalet geeft ieder huis een traditionele en authentieke uitstraling en is perfect om een vintage look te creëren. Het Atmospherepalet bestaat uit de donkere kleuren Velvet Touch , Chocolate Milk, Industrial Grey, Factory Green, Red Elegance, Dandy Dust, Spacious Grey, Camouflage Green, Rose Wood, Bakery Brown, Authentic Grey en Green Tea.

Accent Palet

Het Accent palet is perfect om met verschillende effecten en kleuren te experimenteren. Je kunt bijvoorbeeld met lagen van verschillende kleurtinten aan de slag om een intense look te creëren, of voor een flamboyant contrast. Dit krachtige en dynamische palet is geschikt om kleurvlakken in een ruimte aan te brengen, maar leent zich ook perfect voor meer gedurfde ontwerpen. Het Accent palet bestaat uit de kleuren Dusty Lavender, Fresh Fruit, Indian Spice, Retro Vibe, Blossom Powder, Macaron Peach, Rich Butterscotch, Cornflower Field, Sweet Desire, Humble Blush, Pretty Pastry en Tender Clay.

Flexa Creations kleuren

Essential Palet

Stylish Pink
Café Latte
Urban Taupe
Sandy Beach
Pale Sky
Wild Dove
Luxurious Silk
Vanilla Cream
Sea Foam
Farmers Milk
Simply Bread
Silver Shadow
Soft Pearl
Porcelain Mould
Fresh Linen
Cotton Flower
Magnolia Spring
Morning Snow

Flexa Creations kleuren bestellen

De Flexa Creations kleuren worden in een mooie kleurenfolder weer gegeven. Je ziet in de folder onder andere wat de kleuren zoals doen in combinatie met elkaar. Wil je ook eens deze folder op je gemak bekijken? Bestel de Flexa Creations folder dan nu online bij ons.

Flexa Creations kleuren in muurverf

De Flexa Creations kleuren komen het best tot hun recht in de Sikkens Alphacryl Pure mat SF. De muren van vele huizen zijn dan ook in deze mooie matte muurverf afgewerkt.

Flexa Creations kleuren

Atmosphere palet Touch

Chocolate Milk
Industrial Grey
Factory Green
Red Elegance
Dandy Dust
Spacious Grey
Camouflage Green
Rose Wood
Bakery Brown
Authentic Grey
Green Tea
Early Dew
Denim Drift

Accent palet

Dusty Lavender
Fresh Fruit
 Indian Spice
Retro Vibe 
Blossom Powder 
 Macaron Peach
 Rich Butterscotch
 Cornflower Field
 Sweet Desire
Humble Blush 
Pretty Pastry 
Tender Clay 

 

Artikelen bij deze pagina