Glasweefselbehang

Glasweefselbehang

Glasweefsels ook wel scan genoemd is een wandafwerking welke in vele design zijn en een scheuroverbreugend karakter hebben. Glasweefsel maakt de wanden extra stevig en minder vatbaar voor beschadigingen, het wordt vaak toegepast in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en natuurlijk gewoon thuis als fraaie wandafwerking.

Glasweefsels ook wel scan genoemd is een wandafwerking welke in vele design zijn en een scheuroverbreugend karakter hebben.

Glasvezelbehang de ondergrond op je wanden

Wanneer je voor glasvezelbehang of glasweefsel kiest is het belangrijk dat je beseft dat dit behang, anders dan andere behangsoorten, dus geen printjes of leuke plaatjes. Glasweefselbehang is wel verkrijgbaar in verschillende stucturen. Zoals onder andere een bolletje- of een ruitstructuur. Als je het glasvezelbehang hebt aangebracht en het is droog dan moet je het overschilderen met een mooie latex. Dit kun je doen in de door jou gewenste kleur. Hoe mooi is dat. Zo kun je het helemaal aanpassen aan jou smaak.

Glasweefsel maakt de wanden extra stevig en minder vatbaar voor beschadigingen, het wordt ook vaak toegepast in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en natuurlijk gewoon thuis als fraaie wandafwerking.

Glasweefselbehang bestellen!

Even rustig op je gemak verschillende motiefjes uitzoeken, het kan in onze webshop. Enkele benammingen voor dit product zijn: Glasweefsel, Glasweefselbehang, Scan, Scanbehang, Skan, Skanbehang, Glasvlies, Glasvliesbehang. Ook Glasvezelbehang koop je bij www.bestelverf.nl.