Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1561 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld

Deze rol Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld, is al voorbehandeld met een impregneer waardoor geen lastige losse vezeltjes ontstaan tijdens het verwerken En waardoor de latex zich als afwerklaag ook makkelijkere laat verwerken.

Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld

 • Rol 50 mtr x 1 mtr
 • Voorbehandeld
 • Makkelijk te verwerken
 • Scheuroverbruggend
 • Brandvertragend
 • In vele designs leverbaar
 • In elke gewenste kleur overschilderbaar

Glasweefsel (scanbehang) heeft als eigenschap dat het scheurtjes in nieuwe gebouwen overbrugt en bestaande scheurtjes in oude wanden of pleister uit het zicht laat verdwijnen.

Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld afwerken

De Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld is in elke gewenste kleur af te sausen. In combinatie met de talloze keuzemogelijkheden met betrekking tot de designs behoren saaie muren tot het verleden.

Glasweefselbehang heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Het glasweefsel is dan ook brandvertragend.

Glasweefsel heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te houden is. Afhankelijk van het gekozen verfsysteem is het afwasbaar en schrobvast. Ideaal voor gebruik in ruimtes met hoge hygiënische eisen.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment glasweefselbehang ✓ Super voordelig

 • Aantal x

€ 133,50 € 110,14

Hoe breng ik Glasweefselbehang aan en waar werk ik het mee af?

 • De muren lijmt u gelijkmatig in met Glasweefsellijm (iets meer dan 1 rol breedte)
 • Vervolgens plakt u 1 baan Glasweefselbehang in de natte Glasweefsellijm
 • De aangebrachte baan bestrijkt u nu met de Suwidestrijker zodat het glasweefselbehang goed in de lijm wordt gedrukt.
 • Aan de onderzijde en bovenzijde snijd u met een scherp afbreekmes de overtollige glasweefsel af, herhaal stap 1 enzovoort tot de gehele wand met glasweefselbehang is voorzien.
 • Na droging (advies is na 1 dag) het glasweefselbehang afwerken met een juiste muurverf in de door u gewenste kleur, wij adviseren de Pastolex Acryl Satin, maar heeft u liever een matte afwerking dan kunt u de Pastolex Super Mateffect gebruiken. 

Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld bestellen!

Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Een mooie muurverf om de Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld mee af te werken is de Sikkens Alpha Projecttex, deze is verkrijgbaar in alle kleuren, liever een zijdeglans afwerking, dan adviseren wij u de Pastolex Acryl Satin.

Gebruik voldoen lijm onder Glasweefselbehang

Een veel gemaakte fout is dat er te weinig glasweefsellijm wordt gebruikt. Als er te weinig glasweefsellijm op de ondergrond zit kan de glasweefsel niet goed op de ondergronden plakken, hierdoor kunnen "luchtbellen" onstaan. De lijm kan dik worden opgezet en goed worden verdeeld, overtollige lijm kan gewoon worden weggestreken bij het aanbrengen van de scan of glasvlies. Gebruik voor het gladstrijken van het weefsel altijd een Suwidestrijker

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • Meesterhand Glasweefsel 6052 standaard voorbehandeld - 8713532017362

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook