Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Go Paint schildershulpmiddelen

Go paint schildershulpmiddelen heeft een zeer uitgebreid assortiment schilders accessoires. Zoals kwasten bewaarsystemen en kwasten schoonmaaksystemen. Een must voor als u op de juiste verf wilt aanbrengen en u kwasten wilt bewaren. Go Paint heeft door jaren lange ervaring en door diversen noviteiten is het schilderen een stuk gemakkelijker gemaakt. Zo is er de Go Paint Store and Go kwastengel. Deze kwastengel houd u kwasten soepel en laat ze niet uitdrogen als u de kwasten voor langere tijd wilt bewaren.

Go Paint schildershulpmiddelen

Go paint is onder andere ook leverancier van het alom bekende strijkvaatje en de daarbij behorende inzetvaatjes. Een strijkvaatje gebruikt u bijvoorbeeld om u verf in over te gieten als u gaat schilderen, werk nooit direct vanuit een verfblik, hierdoor houd u de verf schoon. Go Paint schilderhulpmiddelen is ook voor uitstrevend en lanceerde het verwarmde strijkvaatje. Met dit product houd u bij lage temperaturen de verf op de juiste dikte (viscositeit) waardoor u de verf niet constant hoeft te verdunnen om het te kunnen aanbrengen.

Go Paint online bestellen

Bij bestel-verf.nl hebben wij het gehele assortiment Go paint producten. Wilt u een Go paint product bestellen maar weet u niet precies wat u het beste kunt gebruiken. Twijfel dan niet en neem gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag. Mail naar info@bestel-verf.nl of bel tijdens openingtijden 020-4161534