Grondverf en primers kopen

Grondverf is de basis van iedere schilderklus. Bij Bestel-verf koopt u grondverf en primers voor allerlei ondergronden van de beste verfmerken.

Grondverf van de beste merken

Bij Bestel-verf.nl leveren we grondverf van populaire merken als Sikkens, Nelf, Drenth, Flexa en Koopmans. Grondverf kunt u gebruiken voor verschillende toepassingen. Denk aan grondverf voor op hout, staal en kunststof. We verkopen deze topmerken tegen zeer gunstige prijzen. Bent u op zoek naar de juiste grondverf voor binnen of buiten, maar kunt u geen keuze maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Grondverf kopen bij Bestel-verf.nl

Het bestellen van grondverf is heel eenvoudig. Bereken hoeveel grondverf u nodig heeft via onze rekentool en selecteer het aantal verfblikken dat u nodig heeft. Wanneer u een kleur wilt, kunt u de kleurcode doogeven. Voeg vervolgens het product toe aan het winkelmandje. Geef aan ons uw gegevens door en controleer uw bestelling. Rond tot slot uw bestelling af door te betalen met een van de betaalmogelijkheden. We houden u op de hoogte van uw bestelling.

Vullende grondverf

In ons aanbod vindt u zeer goed vullende grondverven van de merken Nelf, Drenth, Sikkens en Drywood. Deze grondverf maakt het mogelijk om in één tot twee bewerkingen op een grove ondergrond een mooi vullend en glad eindresultaat te krijgen. Het zorgt ervoor dat de verflaag die je daarna aanbrengt niet verdwijnt, zoals bij het lakken op hout gebeurt.

Verfgereedschappen

Naast grondverf verkopen we diverse gereedschappen zoals verfkwasten, verfrollers, afplaktape en schuurmaterialen. Die zijn altijd handig om extra aan te schaffen en zo kunt u meteen aan de slag. Weet u niet welke materialen u het beste kunt gebruiken voor het verven? Lees dan ons artikel over verfkwasten en verfrollers.

Veelgestelde vragen

Kan ik iedere grondverf gebruiken?

Welke soorten grondverf zijn er allemaal?

We hebben grondverf voor binnen en voor buiten. Daarnaast hebben we grondverf voor op hout, staal en kunststof in ons assortiment.

Wat is het verschil tussen een primer en grondverf?

Verschil tussen grondverf en primer is er eigenlijk niet, het woord primer werd vooral gebruikt bij hechtprimers en roestwerende primers. Tegenwoordig wordt het woord primer ook gebruikt bij een grondverf voor op hout, zoals bij het product Sikkens Rubbol Primer. Andere voorbeelden zijn de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of de Sikkens Rubbol BL primer. Dit is grondverf voor binnen op hout. Een primer die geschikt is voor meerdere ondergronden, noemen we het een multiprimer.

Bestaat er een grondverf of primer op water- of terpentinebasis?

Ja, grondverf en primers zijn te verkrijgen op water- en terpentinebasis. Let dus goed op welk soort verf u gaat aanbrengen.

Waarom een duurdere grondverf kopen?

Als u een goedkope grondverf koopt en daarna tijdens het aflakken een professionele kwaliteitsverf zou gebruiken, verspilt u uw tijd. Goedkope grondverf gaat poederen, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit sterk achteruitgaat. De kwaliteit is zo sterk als het zwakste product. Koop dus altijd een iets duurdere grondverf. Bij Bestel-verf.nl verkopen we kwalitatief goede primers en grondverf tegen een niet al te hoge prijs.

Wanneer moet ik een hechtprimer gebruiken?

Het is verstandig om een hechtprimer te gebruiken wanneer normale grondverf niet hecht op bijvoorbeeld kunststof, metaal, staal, aluminium, rvs, koper of trespa. Lees ook onze tips over het gebruik van een hechtprimer.

Grondverf online bestellen

De grondverven uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn meestal uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd. Houd onze website goed in de gaten, want we hebben regelmatig interessante aanbiedingen.

Advies nodig bij het maken van de juiste verfkeuze?

We geven u graag verfadvies. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 020 - 24 66 000 of een mail sturen naar info@bestel-verf.nl. Neem ook een kijkje bij de veelgestelde vragen over grondverf, misschien staat het antwoord op uw vraag daar al tussen.