Koopmans Hechtprimer H Primer voor kunststof

Koopmans Multiprimer is een zeer sneldrogende corrosiewerende hechtprimer voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen.

Eigenschappen Koopmans Multiprimer

  • Zeer sneldrogend
  • Uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden
  • Kan met vrijwel elke verf overgeschilderd worden
  • Goede corrosiewerende eigenschappen waardoor goed als primer op staal te gebruiken
  • Hecht zeer goed op diverse soorten kunststof

Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken, zoals koopmans hoogglans of koopmans zijdeglans.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 12 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 12,69 € 8,89

Veiligheidsinformatieblad-hechtprimer-h.pdf Veiligheidsinformatieblad-hechtprimer-h.pdf Koopmans-hechtprimer-h.pdf Koopmans-hechtprimer-h.pdf

Koopmans Multiprimer

Deze verf wordt geleverd in standaard wit. Hou er rekening mee dat als je een lichte kleur wil afschilderen dat je de wit neemt, en als je in een donkere kleur afschildert, je de grijze grondverf gebruikt.

Systeeminformatie:

De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig te zijn.

Metaalachtige ondergronden:

Eventuele roest en/of walshuid dienen verwijderd te worden d.m.v. handontroesten dmv. roterende schuurborstels, schuurschijven, roestborstels tot op het blanke staal. De kale delen eerst gronden met Koopmans Multiprimer (minimaal 2x) Het geheel overgronden met één laag Koopmans Multiprimer. Afschilderen met een onverdunde laag Koopmans Zijdeglans of Hoogglans.

Kunststof ondergronden:

Ontvetten, mat schuren en enigszins opweken. Reeds geschilderde ondergronden: Reinigen met bijv. P.K. Cleaner en schuren. Het geheel overgronden met één laag Koopmans Multiprimer. Afschilderen met een onverdunde laag Koopmans Zijdeglans of Hoogglans.

Koopmans Multiprimer op kleur gemengd

Wil je een product op kleur gemengd? Weet dan wel dat op kleur gemende producten kunnen niet geretourneerd worden. Kies je wit of blank? Dus voor verf zonder kleurpigmenten, dan mag deze verf wel retour, mits het blik ongeopend is geweest en niet beschadigd.

Koopmans Multiprimer kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Multiprimer bestellen!!

Koopmans Hechtprimer H bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Hechtprimer H of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

  • Review pieter uit Eindhoven geeft dit product 5 sterren pieter uit Eindhoven

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 0,25 ltr Multiprimer wit - 8713274036508
  • 075 ltr Multiprimer wit - 8713274036515

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!