Koopmans Snelgrond

Koopmans Snelgrond is een super sneldrogende grondverf voor buiten gebruik voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. Koopmans Snelgrond is een goed dekkende grondverf die goed hecht op kaal hout en oude intakte verflagen.

Eigenschappen Koopmans Snelgrond grondverf

 • Uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden
 • Meerdere lagen op een dag mogelijk
 • Goede vulling
 • Goede kantendekking
 • Super sneldrogend
 • Hoge dekkracht

Koopmans Snelgrond afwerken met?

Koopmans Snelgrond grondverf is onder andere af te schilderen met Koopmans Garant lak,Koopmans Hoogglans en Koopmans zijdeglans

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 12 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 25,25 € 20,20

Veiligheidsinformatieblad-snelgrond.pdf Veiligheidsinformatieblad-snelgrond.pdf Koopmans-snelgrond.pdf Koopmans-snelgrond.pdf

Koopmans Snelgrond in kleur

Deze verf wordt geleverd in standaard wit en grijs. Hou er rekening mee dat als je een lichte kleur wil afschilderen dat je de wit neemt, en als je in een donkere kleur afschildert, je de grijze grondverf gebruikt.

Koopmans Snelgrond op kleur gemengd

Wil je een product op kleur gemengd? Weet dan wel dat op kleur gemende producten kunnen niet geretourneerd worden. Kies je wit of blank? Dus voor verf zonder kleurpigmenten, dan mag deze verf wel retour, mits het blik ongeopend is geweest en niet beschadigd.

Koopmans Snelgrond kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Snelgrondverf bestellen!!

Koopmans Snelgrondverf bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Snelgrondverf of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 0,75 ltr Koopmans Snelgrond wit - 8713274005351
 • 2,5 ltr Koopmans Snelgrond wit - 8713274005344
 • 0,75 ltr Koopmans Snelgrond donkergrijs - 8713274009762
 • 2,5 ltr Koopmans Snelgrond donkergrijs - 8713274009779

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!