Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur

Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur is een hoogwaardige acrylaatkit met korrels. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.

Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk, kalkzandsteen, gasbeton en gips.

Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur

  • Korrelstructuur is in elke gewenste vorm aan te brengen m.b.v. droge kwast of borstel.
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
  • Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige, ondergronden. Binnen en buiten* toepasbaar. Vrijwel reukloos.
  • Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen.
  • Niet corrosief t.o.v. metalen.
  • koker 310 ml

✓ Uitgebreid kit assortiment ✓ Snelle levering ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 6,18 € 5,56

Hercuseal-Stucco-150-310ml.pdf Hercuseal-Stucco-150-310ml.pdf Veiligheidsinformatieblad-Hercuseal-Stucco-150-310ml.pdf Veiligheidsinformatieblad-Hercuseal-Stucco-150-310ml.pdf

Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur bestellen!!

Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Hercuseal Stucco 150 acrylaatkit met een korrelstructuur of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • koker Hercuseal Stucco wit (310 ml) - 8711595175241

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!