Nelfalite Xcellent Gloss watergedragen hoogglans verf

Nelfalite Xcellent Gloss is een watergedragen hoogglansverf die uitstekend toepasbaar is op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond binnen en buiten waar een mooie bolle hoogglanzende uitstraling gewenst is, en het gebruik van traditionele oplosmiddelhoudende producten niet mogelijk is. Door het toepassen van Nelfalite Xcellent Gloss met de vernieuwde Silicon Alkyd technologie (SB) is het mogelijk om een kwalitatief hoogwaardige glanzende afwerking te realiseren zonder de bezwaren van vuilaanhechting of verwering.

Eigenschappen Nelfalite Xcellent Gloss waterverdunbare hoogglans verf

 • Mooie bolle glans.
 • Zeer goede vloeiing.
 • Zeer goede dekking.
 • Snel drogend.
 • Huidvet bestendig.
 • Niet vergelend.
 • Waterverdunbare silicon Alkyd emulsie.

✓ Uitgebreid assortiment Nelf verf ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 11 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 62,24

nelfalite_xcellent_gloss.pdf nelfalite_xcellent_gloss.pdf Veiligheidsinformatieblad-nelfalite-xcellent-gloss.pdf Veiligheidsinformatieblad-nelfalite-xcellent-gloss.pdf

Nelfalite Xcellent Gloss

Nelfalite Xcellent Gloss kan zowel binnen als buiten ingezet worden op voorbehandeld nieuw hout. Tevens goed toepasbaar op bestaande oude verflagen waarbij er geen verschil bestaat tussen traditionele alkyd ondergronden als moderne acrylaatdispersie afwerkingen. Als laatst is deze watergedragen hoogglans aflak huidvet bestendig, en niet vergelend.

Hoe te schilderen met Nelf watergedragen hoogglans verf

Onbehandeld hout:

 1. Reinigen en ontvetten met een oplossing van Polyfilla Pro S600 in water.
 2. In de richting van de houtnerf schuren met schuurpapier korrelgrofte P150-P180 en stofvrij maken. Om een optimale kantendekking te verkrijgen scherpe hoeken en randen afronden.
 3. Eén laag Nelfapre Xcellent Unigrond aanbrengen. Na droging licht schuren en stofvrij maken.
 4. Zonodig beschadigingen herstellen met Polyfilla Pro W100. Na droging licht schuren en stofvrij maken.
 5. Opnieuw één laag Nelfapre Xcellent Unigrond aanbrengen. Na droging licht schuren en stofvrij maken.
 6. Afwerken met één of twee lagen Nelfalite Xcellent Gloss. Tussen de lagen schuren met fijn schuurpapier of kunststof schuurpad en stofvrij maken.

Bestaande verf- of beitslaag:

 1. Slechte delen verwijderen door grof schuren met schuurpapier korrelgrofte P150-P180 en stofvrij maken.
 2. De intacte laag reinigen en ontvetten met een oplossing van Polyfilla Pro S600 in water.
 3. Daarna de intacte laag dof schuren met korrelgrofte P220-P280 en stofvrij maken. De overgangen randverlopend schuren naar het kale hout.
 4. Het kale hout gronden met één laag of twee lagen Nelfapre Xcellent Unigrond. Na droging licht schuren en stofvrij maken.
 5. Afwerken met één of twee lagen Nelfapre Xcellent Unigrond. Tussen de lagen schuren met fijn schuurpapier of kunststof schuurpad en stofvrij maken.

Nelfalite Xcellent Gloss watergedragen hoogglans verf bestellen!!

Nelfalite Xcellent Gloss Hoogglansverf bestelt u Makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Nelfalite Xcellent Gloss of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier

Folder Nelf binnen lakken

Nelfalite Xcellent Gloss hoogglans verf op waterbasis ean

 • 1 ltr wit - 8715758017980
 • 2,5 ltr wit - 8715758018703
 • 1 ltr kleur - 8715758018000
 • 2,5 ltr kleur - 8715758018710
 • Review Prima verf dat in combinatie met de juiste gereedschappen een prachtig resultaat geeft. Ook hier geldt dat er stevig moet worden doorgewerkt aangezien de verf erg snel droogt. Zeer welkom was het ook het goede advies en de behulpzame instructies door de medewerkers van bestel-verf. Geduldig en met respect voor mijn onkunde op dit gebied, werd ik op professionele wijze geholpen. Dikke pluim daar voor! A. Visser uit Tiel

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 1 ltr Nelf Xcellent Gloss wit - 8715758017980
 • 2,5 ltr Nelf Xcellent Gloss wit - 8715758018703
 • 1 ltr Nelf Xcellent Gloss kleur - 8715758031245
 • 2,5 ltr Nelf Xcellent Gloss kleur - 8715758018710

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!