Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende voegkit

Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende voegkit is een afdichtingskit die als schimmelwerende kit gebruikt kan worden in badkamers en douche.

Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende kit eigenschappen

  • Schimmelwerend
  • Goede hechting op verschillende ondergronden
  • Past in een schimmelwerend systeem
  • Kleur wit

Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende kit voor in badkamer

U herkend het waarschijnlijk wel, zwarte kitnaden. Samen met de Inducoat Schimmeldoder en de Schimmelwerende verf, de Inducoat FUNGI gaat u schimmels te lijf in uw badkamer of douche. Een goede kit maakt het systeem natuurlijk helemaal compleet. De Inducoat MSP2.0 schimmelwerende kit is een hoogwaardige, professionele, MS Polymeer kit die beschermd is tegen schimmelaangroei. Deze kit wordt veelal ter vervanging van de standaard sanitairkit gebruikt.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 16,67

Extra informatie Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende kit

Voor een schimmelvrije badkamer is goede ventilatie de eerste vereiste. De Inducoat schimmelwerende producten zijn een hulpmiddel tegen schimmels. Zorg voor voeldoende ventilatie.

Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende voegkit bestellen!

Inducoat MSP2.0 Schimmelwerende voegkit bestelt u makkelijk en voordelig in onze webshop. Heeft u een vraag over Inducoat Schimmelwerende kit of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier

  • Review Heel goed, maar wel duur Herman uit Rijssen

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • koker wit - 8719326378268

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!