Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS

Den Braven Hybriseal 2PS is een uitstekend overschilderbare hybride afdichtingskit voor beglazings- en gevelvoegen.

Zwaluw Hybriseal 2PS is een hoogwaardige professionele universeel overschilderbare afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Zwaluw Hybriseal 2PS is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel-, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas(1). Afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen. Afdichten van voegen rondom kozijnen.

Opmerking (1):
Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

  • Aantal x

€ 9,27 € 7,88

Den-Braven-Zwaluw-Hybriseal-2PS.pdf Den-Braven-Zwaluw-Hybriseal-2PS.pdf Veiligheidsinformatieblad-Zwaluw-hybriseal-2ps.pdf Veiligheidsinformatieblad-Zwaluw-hybriseal-2ps.pdf

Eigenschappen Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS

  • Uitstekend overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf.
  • Universeel toepasbaar voor bouw en beglazing voor interieur en exterieur., Isocyanaat-, oplosmiddel-, ftalaat- en siliconenvrij., Niet corrosief t.o.v.metalen., Krimp- en blaasvrij.
  • Goed UV-, weer-, vocht- en schimmelbestendig., Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden.
  • Review Roelf uit Tolbert geeft dit product 0 sterren Roelf uit Tolbert

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • koker 290 ml wit - 8711595055598
  • koker 290 ml grijs - 8711595055604

Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS

Den Braven zwaluw Hybriseal 2PS bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier. 

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!