Koopmans Bangkirai Olie

Koopmans Bangkirai olie is een impregneer en waterwerende olie welke kan worden toegepast als beschermende en opnieuw kleurgevende behandeling van vooral hardhouten meubelen, schuttingen en vlonders in de tuin.

Eigenschappen Koopmans Bangkirai olie

  • Voor teakhout
  • Voor tuinmeubels, vlonders etc.
  • Impregnerend
  • Waterwerend 
  • Overschilderbaar Na ca. 24 uur

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 6 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 18,19 € 13,64

Veiligheidsinformatieblad-Koopmans-bangkiraiolie.pdf Veiligheidsinformatieblad-Koopmans-bangkiraiolie.pdf Koopmans-bangkirai-olie.pdf Koopmans-bangkirai-olie.pdf

Bangkirai olie tegen vergrijzing!

Er zijn vijf duurzaamheidsklassen.

Bankirai zit in klasse I, de hoogste klasse. Dat betekent dat deze houtsoort in principe vijfentwintig jaar of langer goedblijft in contact met vochtige grond. Toegepast op beschutte- of droge plaatsen zal het zelfs een nagenoeg onbeperkte levensduur hebben.

Maar om vergrijzing tegen te gaan van uw bangkirai kunt u Koopmans Bangkirai olie uitstekend gebruiken.

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Bankirai olie bestellen

Koopmans Bangkirai olie bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Bangkirai olie of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Koopmans Bangkirai olie - 8713274009878

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook