Koopmans Impregneerolie UV

Koopmans Impregneerolie UV Blank is een lijnoliehoudende blanke en UV bestendige impregneer voor bescherming en verfraaiing van zowel verduurzaamde als niet verduurzaamde houten objecten buiten, zoals schuttingen, pergola’s, blokhutten, ruwe rabatdelen en andere houten constructies in en om de tuin..

Als grond/ impregneerlaag onder Impra en Perkoleum Sterk impregnerend vermogen Ook voor reeds geïmpregneerd en gewolmaniseerd hout

Koopmans Impregneerolie UV

 • Impregnerende primer
 • Zeer sterk impregnerend
 • Verzadigen van kops hout
 • Blanke impregneer
 • voor al het tuinhout
 • Ook geschikt voor geïmpregneerd hout
 • Verpakking 2,5 ltr

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 14 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 39,99 € 27,99

Veiligheidsinformatieblad-impregneerolie-uv.pdf Veiligheidsinformatieblad-impregneerolie-uv.pdf Koopmans-impregneerolie-uv.pdf Koopmans-impregneerolie-uv.pdf

Hoe verwerk je Koopmans Impregneerolie UV Blank

Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn (alg en mos grondig verwijderen).

Bij toepassing als primer, nieuw hout rondom 1 keer behandelen.

Bij toepassing als eindlaag, nieuw hout 2 of 3 keer behandelen, al naar gelang het gewenste eindresultaat.

Reeds met Impregneerolie UV behandelde en in goede staat verkerende ondergronden zijn na (hogedruk)reiniging opnieuw met 1 laag in een optimale staat te brengen.

TIP Behandeling van het hout rondom met 1 laag Impregneerolie UV, vooraf aan het monteren van het object, verlengt de levensduur van uw hout aanzienlijk.

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Impregneerolie UV Blank bestellen

Koopmans Impregneerolie UV Blank bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Impregneerolie UV Blank of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Eric uit Breda geeft dit product 5 sterren Eric uit Breda
 • Review Theo uit Stramproy geeft dit product 5 sterren Theo uit Stramproy

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • Koopmans Impregneerolie UV Blank - 8715758020904

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook