Koopmans Monumenten beits

Koopmans Monumentenbeits is een semi-dekkende lijnoliehoudende zwarte beits. Speciaal ontwikkeld voor het egaal afwerken van onbehandelde of behandelde houten ondergronden. De karakteristieke uitstraling van bijvoorbeeld (kap)schuur, molen of gepotdekselde woning blijft behouden. Ook geschikt voor al uw tuinhout.

Eigenschappen van Monumentenbeits

  • Matte buitenbeits
  • Bevat lijnolie
  • Ook voor (onbehandeld) gladgeschaafd hout
  • Rendement is ca. 14-15 m² per liter
  • Overschilderbaar na ca. 24 uur
  • Verpakking 2,5 ltr

In tegenstelling tot de Ecoleum is de Monumenten Beits ook op onbehandeld glad geschaafd hout toepasbaar. Hierdoor kan de Ecoleum projectmatig perfect worden gecombineerd met de Monumenten Beits.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 14 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 50,19 € 35,13

Veiligheidsinformatieblad-monumentenbeits.pdf Veiligheidsinformatieblad-monumentenbeits.pdf Koopmans-monumentenbeits.pdf Koopmans-monumentenbeits.pdf

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Monumenten Beits Zwart bestellen

Koopmans Monumenten beits zwart bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Monumenten Beits of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

  • Review Eg uit Zwolle geeft dit product 5 sterren Eg uit Zwolle
  • Review Goed en snel ! Hans Melchers allround dienstverlening uit Corancy

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Koopmans Monumenten beits - 8713274023959

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook