Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1561 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Meesterhand structuurroller

De Meesterhand structuurroller is uitstekend geschikt voor aanbrengen van relief in kwartsverven en structuurverven, Gegarandeerd CFK en oplosmiddelvrije schuim.

Eigenschappen Meesterhand structuurroller

  • Geschikt voor aanbrengen van relief in kwartsverven
  • Ook voor andere strijkbare structuurverven
  • Verkrijgbaar in 10 en 18 cm breed

Gebruik van Meesterhand Structuurroller

De structuurverf breng je aan met een muurverfroller met een langere vacht. Verdeel de structuurverf gelijkmatig en rol na met de Meesterhand Structuurroller.

Je kunt met deze structuurroller geen muurverf opzetten, hij is alleen bedoel om na te rollen van kwartsmuurverf, zoadat er een mooie egale structuurlaag ontstaat. Let op dat je altijd dezelfde richting na rolt, zoals van boven naar beneden.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment verfrollers ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 1,95

Meesterhand structuurroller bestellen!

De Meesterhand structuurroller besteld u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Meesterhand structuurroller of een van onze andere Meesterhand producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 10 cm - 4001438005144
  • 18 cm - 4002353026122

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!