Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken!

Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken? U wilt geen tegels in de keuken of badkamer maar gewoon een geschilderde muur. Welke verf is daarvoor geschikt? Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is. Wilt u een verf voor in de keuken op de achterwand bijvoorbeeld bij de spoelbak of het fornuis dan is het aan te raden om een nog sterkere muurverf te gebruiken.

Verf voor wanden en muren in de keuken

Zoals wij hierboven al aan hebben aangegeven is het verstandig om een goede kwaliteit muurverf te gebruiken. In de keuken is de kans op vervuilling veel groter dan in de rest van het huis. Het is verstandig om juist hier een goede schrobvaste muurverf te gebruiken die makkelijk schoon te maken is en geen vlekken achterlaat. De juiste muurverf om in de keuken te gebruiken is de Pastolex Super Mateffect of de Sikkens Alphatex SF. Wilt u de achterwand achter de spoelbak of het kookgedeelte schilderen dan raden wij u aan om hier nog een sterkere verf overheen te schilderen die nog beter te reinigen is en nog beter bestand tegen water en vet. 

Welke muurverf is het makkelijkste schoon te maken

Wil je echt je muren kunnen schoonmaken, dan heb je een sterkere muurverf nodig. Voor het schilderen van je wanden in de keuken heb je een muurverf nodig die zich makkelijk laat schoonmaken en waar het liefst ook geen vuil aanhecht. Een vuilafstotende goed schoon te maken muurverf is de Sikkens Alpha Rezisto Mat, de beste in zijn soort.

Achterwand keuken schilderen

Als u de hele keuken heeft geschildert met genoemde muurverven dan kan u het gedeelte wat extra beschermd dient te worden overschilderen met de Sikkens Wapex 660 mat of de Nylo Topcoat PU/WV in de gewenste kleur. U kunt ook kiezen om de achterwand te voorzien van een blanke transparante afwerking, dan gebruikt u de Vista Aqua 2K PU Clear, de Nylo Finish PU/WV of de Vista Universele Beschermingslak.

Bestel verf voor in de keuken bij Bestel-verf.nl

Muurverf voor de keuken kopen? Blader dan door ons assortiment en kies de geschikte verf. Geen idee welke verf u het best kunt gebruiken? Maak dan gebruik van onze online keuzehulp en kies in een paar stappen de geschikte verf. Ook kunt u bellen naar 020-24 66 000 om een professional te spreken die u voorziet van advies.

Beste verf voor muren en wanden in de keuken

 

Artikelen bij deze pagina