Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken!

Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken? wilt geen tegels in de keuken of badkamer maar gewoon een geschilderde muur, welke verf is daarvoor geschikt.  Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is. Wilt u een verf voor in de keuken op de achterwand bijvoorbeeld bij de spoelbak of het fornuis dan is het aan te raden om een nog sterkere verf te gebruiken.

Verf voor wanden en muren in de keuken

Zoals wij hier boven al aan hebben gegeven is het verstandig als u de muren in de keuken wilt schilderen om een goede kwaliteit muurverf te gebruiken, omdat in de keuken de kans op vervuilling groter is dan in de rest van het huis is het verstandig om juist hier een goede schrobvaste muurverf te gebruiken die makkelijk schoon te maken is en geen vlekken achter laat. De juiste muurverf om in de keuken te gebruiken is de Pastolex Super Mateffect of de Sikkens Alphatex SF. Wilt u de achterwand achter de spoelbak of het kookgedeelte schilderen dan raden wij u aan om hier nog een speciale verf overheen te schilderen die nog beter te reinigen is en nog beter bestand tegen water en vet. 

Achterwand keuken schilderen

Als u de hele keuken heeft geschildert met genoemde muurverven dan kan u het gedeelte wat extra beschermd dient te worden overschilderen met de Sikkens Wapex 660 mat of de Nylo Topcoat PU/WV in de gewenste kleur. U kunt ook kiezen om de achterwand te voorzien van een blanke transparante afwerking, dan gebruikt u de Vista Aqua 2K PU Clear, de Nylo Finish PU/WV of de Vista Universele Beschermingslak.

Beste verf voor muren en wanden in de keuken

 

Artikelen bij deze pagina