Koopmans Muur en Plafondtex latex voor binnen

Koopmans Muur en Plafondtex is een waterverdunbare matte muur- en plafondverf voor binnen die zeer makkelijk verwerkbaar is. Koopmans Muur en Plafondtex is een zeer voordelig en goede muurverf. Een aanrader voor de DHZ klusser.

Koopmans Muur en Plafondtex

 • Voor het schilderen van wanden en plafonds
 • Kan over behang
 • Binnen toepassing
 • Dekt goed
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Zeer voordelig

✓ Uitgebreid koopmans muurverf assortiment ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 7 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 30,19 € 21,13

Veiligheidsinformatieblad-muur-en-plafondtex.pdf Veiligheidsinformatieblad-muur-en-plafondtex.pdf Koopmans-muur-en-plafondtex.pdf Koopmans-muur-en-plafondtex.pdf

Koopmans Muur- en Plafondtex op kleur gemengd

Wil je een product op kleur gemengd? Weet dan wel dat op kleur gemende producten kunnen niet geretourneerd worden. Kies je wit of blank? Dus voor verf zonder kleurpigmenten, dan mag deze verf wel retour, mits het blik ongeopend is geweest en niet beschadigd.

Koopmans Muur- en Plafondtex kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Betaalbare muurverf aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk muurverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk met de Koopmans muur en plafondtex van bestel-verf.nl! Je wil een muurverf aanbieding maar je wil toch ook kwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De koopmans muurverven zijn voordelig en van hoogstande kwaliteit.

Koopmans Muur en Plafondtex bestellen !

Koopmans Muur en Plafondtex bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Muur en Plafondtex of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Canan uit Enschede geeft dit product 5 sterren Canan uit Enschede

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 5 ltr Koopmans Muur- en Plafondtex wit - 8713274023812
 • 10 ltr Koopmans Muur- en Plafondtex wit - 8713274023881
 • 5 ltr Koopmans Muur- en Plafondtex lichte kleur - 8713274034832
 • 10 ltr Koopmans Muur- en Plafondtex lichte kleur - 8713274034849

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!