Nelf verf voordelig online bestellen

Nelf verf

Nelf lakfabrieken is een gerenommeerde verffabrikant gevestigd in het Friese Marrum. Nelf is het op drie na grootste verfmerk in Nederland maar toch ‘klein’ genoeg om snel, flexibel maar vooral persoonlijk te reageren op nieuwe trends, marktontwikkelingen en klantenwensen. De zeer moderne fabriek beschikt over een actieve R&D afdeling (research en development) Deze waarborgen de hoge kwaliteit van alle verven, en zijn constant bezig om door te ontwikkelen en verbeteren. Ook kunt u hier terecht voor goed persoonlijk advies op maat.

Nelf heeft een uitgebreide lijn aan bouwverven, maar heeft daarnaast ook een uitgebreid assortiment voor de industrie zoals de timmerindustrie en de scheepvaartindustrie. Stuk voor stuk hebben alle lijnen en producten een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nelf professionele verf

Nelf verf wordt al heel lang geleverd aan vakmensen en particulieren die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun schilderwerk. Nelf Lakfabrieken investeert veel in onderzoek en technologieën om de Nelf verf iedere keer weer te verbeteren of om nieuwe producten te ontwikkelen. Een mooi voorbeeld hiervan is Nelfalite Xtreme Gloss, met deze hoogglans is het nu mogelijk om uw houtwerk tot 8 jaar te beschermen. Uiteraard is het overige Nelf Nelfapre (grondverven), Nelf Nelfalite (aflakken), Nelf Nelfamur (muurverven), Nelf Nelfadur en Nelfapox (2-componenten verven) en Nelf Nylo (vloer en wandcoatings) assortiment de beste keuze om uw pand aan binnen- en buitenzijde te onderhouden.

Nelf verf bestellen!

De Nelf verf uit ons assortiment kunnen in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt worden en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestelling vaak al de volgende dag kan worden geleverd.