Koopmans Perkoleum Hoogglans Transparant 232 licht eiken

Koopmans Perkoleum Hoogglans Transparant 232 licht eiken is een oplosmiddelarme, transparante verfbeits in een kwaliteit voor vrijwel alle houtsoorten buiten, in een één-pot systeem voor o.a. de woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten.

Ideaal voor het beitsen van u schuur of blokhut.

Eigenschappen Koopmans Perkoleum Hoogglans Transparant 232 licht eiken

 • Vochtregulerend en tegelijk waterafstotend
 • Sterk impregnerende werking
 • Verwerkt zeer soepel
 • Eénpot-systeem
 • Door het lijnoliegehalte iets langzamer drogend dan traditionele lakverf
 • UV-bestendig
 • Niet geschikt als 1e laag op Iroko

Koopmans Perkoleum Hoogglans Transparant Kleuren

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment Perkoleum ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 14 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 31,29 € 21,90

Veiligheidsinformatieblad-perkoleum-transparant-blank.pdf Veiligheidsinformatieblad-perkoleum-transparant-blank.pdf Koopmans-perkoleum.pdf Koopmans-perkoleum.pdf

Verfsysteem

Perkoleum onder andere toepassen op

 • Gevelbeschieting topgevels.
 • Dak overstek en dakgoten.
 • Blokhutten en stacaravans.
 • Nieuw of reeds geschilderd hout.

Nieuw hout

De ondergrond eerst gronden met Impregneerolie UV of 10-15% verdunde (terpentine) Perkoleum De ondergrond afwerken met tenminste twee lagen onverdunde Perkoleum.

NB: Perkoleum Transparant altijd minimaal 3 lagen onverdund aanbrengen.

Bestaand hout

Ondeugdelijke verflagen en verweerd hout verwijderen en de overgangen van de oude verflagen wegschuren. Bestaand blijvende verflagen reinigen met PK Cleaner en vervolgens goed schuren met fijn schuurpapier of ScotchBrite. De kale delen eerst gronden met Impregneerolie UV of 10-15% verdunde (terpentine) Perkoleum De bijgewerkte delen overgronden met één laag onverdunde Perkoleum De gehele ondergrond afwerken met één laag onverdunde Perkoleum.

NB: Perkoleum Transparant altijd minimaal 2 lagen onverdund aanbrengen.

Aandachtspunt

Tussen de aangebrachte lagen dient er licht geschuurd te worden met fijn schuurpapier of Scotch-Brite fine. Eventuele alg- en schimmelsporen dienen vooraf aan het schilderwerk te worden geëlimineerd met een daarvoor geschikt product volgens voorschrift fabrikant

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Perkoleum Hoogglans Transparant 232 licht eiken bestellen!

Koopmans Perkoleum Hoogglans Transparant 232 licht eiken bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Perkoleum transparant 232 licht eiken of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 0,75 ltr 232 licht eiken - 8713274000516
 • 2,5 ltr 232 licht eiken - 8713274000493

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!