3M Verfdamp Spuitmasker 4255

3M Verfdamp en stofmasker A1p2 4255 is makkelijk in gebruik en zeer gebruiksvriendelijk. Het masker beschermd u tegen de meest voorkomende verfdampen. Het masker word voornamelijk gebruikt tijdens spuit klussen, maar kan natuurlijk ook worden gebruikt tijdens regulier schilderswerk.

Levensduur +/- 40 uur bij intensief gebruik.

Eigenschappe 3M Verfdamp Spuitmasker 4255

  • Houd giftige verfdampen tegen
  • Makkelijk in gebruik
  • Lichtgewicht
  • Met uitlaatventiel waardoor ademen wordt verlicht
  • Te gebruiken tijdens spuit-, en schilderwerkzaamheden

3M verfdampmasker gebruiken

De professionele schilder gebruikt dit 3M verfdampmasker bij spuitklussen en als erg binnenshuis gewerkt wordt met verfsoorten welke schadelijke stoffen bevatten tijdens het verwerken van deze verven. Dus als u schildert met bijvoorbeeld twee componenten verf dan raden wij u aan om een 3M verfdamp spuitmasker te gebruiken.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment 3M maskers ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 41,55 € 37,40

3M Verfdamp Spuitmasker 4255 bestellen

Het 3M Verfdamp Spuitmasker 4255 bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de 3M Verfdamp Spuitmasker 4255 of een van onze andere PBM producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

3M Verfdamp Spuitmasker gebruiken

Een goede ademhalingbescherming is letterlijk van levensbelang, maar heb u ook gedacht aan schilderhandschoenen en gehoorbescherming? Wees zuinig op u zelf en zorg voor goede en kwalitatieve persoonlijke bescherming.

  • Review Zit comfertabel, waar voor je geld. Jaco uit Ermelo
  • Review Niet kunnen beoordelen, bestelling geannuleerd, was niet op voorraad. Het annuleren was geen probleem was snel geregeld en de betaling was snel terug gestort. Rob uit Rhoon

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 3M Verfdamp Spuitmasker 4255 - 4054596256293

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook