Rupes LS71 Delta schuurmachine

Rupes LS71T en Rupes LS71TE Delta Schuurmachine

RUPES LS71 schuurmachine met Delta schuurzool heeft een hoge schuurprestatie dankzij nog meer energie-efficiency. Er ontstaat geen afstraling van restwarmte en dankzij koolvezel versterkte kunststoffen is deze delta schuurder 10% lichter in gewicht dan andere machines. De RUPES Delta schuurmachine beschikt over een nog krachtiger zelfextractie afzuigventuri-systeem, die er voor zorgt dat u ieder oppervlak stofvrij kunt schuren.

Eigenschappen van de RUPES LS71 Delta schuurmachine

 • Revolutionair in kracht en design
 • Steun in het midden van lichte legering
 • 20% verhoogde schuurprestaties dankzij energie efficiency
 • Geen afstraling van restwarmte
 • 10% gewichtsbesparing door toepassing koolvezel versterkte kunststoffen
 • Krachtiger zelf-extractie venturi systeem, vermindert omgevingsstof
 • Venturi filter unit, de filterkwaliteit van een stofzuiger, nu direct op de machine.

Rupes Delta schuurmachine leverbaar in 2 uitvoeringen

RUPES Delta vlakschuurmachine wordt standaard geleverd met gratis Venturi. Echter heeft u de keuze uit twee verschillende uitvoeringen, namelijk met of zonder toerentalregelaar. Afhankelijk van uw wens kiest u de delta schuurmachine die bij u past

 • Met toerentalregelaar: LS71TE: 8.000 - 13.000 rpm
 • Zonder toerentalregelaar: LS71T: 13.000 rpm

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ Super voordelig

 • Aantal x

€ 284,35

Rupes Delta schuurmachine met eigen stofafzuiging

RUPES LS71 Delta schuurder is standaard voorzien van de mogelijkheid tot stofafzuiging. De nieuwe Venturi filtereenheid met zelf gegenereerde stofafzuiging zorgt voor minder stof tijdens het schuren doordat dit wordt afgezogen door de Venturi. Dit moderne filtersysteem is ontworpen voor het afzuigen van stof, die onstaat tijdens het schuren van hout, kunststof, metalen materialen, gips en elk soort ondergrond.

Deze afzuigventuri is geschikt voor alle schuurmachines uitgerust met zelf gegenereerde stofafzuiging, het nieuwe product is een mix van technologie en innovaties. Ten eerste het innovatieve polyester filter, die in staat is de filtratie-efficiëntie te verhogen in vergelijking met de traditionele geweven of papieren filter gekoppeld aan een langer levensduur van het filter zelf. Dankzij de nieuwe unit, kan men gedurende vele uren schuren zonder vervanging van het filter.

Rupes LS71 Delta schuurmachine kopen bij de Online Rupes specialist

Koop uw Rupes schuurmachine bij een officiele Online Rupes Specialist. Het voordeel is dat u altijd garantie hebt. Dat de machine van uitstekende kwaliteit is.  U heeft altijd de garantie zoals de fabrikant aangeeft. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen u dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wilt u het beste, koop dan bij Bestel-verf.nl

Rupes LS71 Delta schuurmachine bestellen

RUPES LS71 Delta schuurmachine bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over RUPES LS71 Delta schuurmachine of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Goede service en snelle levering! André uit Amsterdam
 • Review Top machine!!! Licht,weinig lawaai. Herman uit Weesp

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • Rupes LS71T Delta - 8058341040003
 • Rupes LS71TE Delta regelbaar - 8058341040010

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!