Schimmelwerende verf

Ook zo een probleem met schimmels in u badkamer? Schimmelwerende verf kan de oplossing zijn. Het komt u waarschijnlijk wel voor, van die zwarte puntjes en vlekken op uw plafond of muur in de badkamer. Soms komt schimmelvorming ook voor gewoon in de huiskamer of slaapkamer, maar het meest toch in de badkamer. De schimmels ontstaan door slechte of geringe ventilatie. De schimmels hebben enkele dingen nodig om te groeien, zo is temperatuur, vochtigheid en de voedingsbodem daar voor nodig. Om de temperatuur en de voedingsbodem te veranderen is bijna niet te doen, maar de vochtigheid kan je dus wel aanpakken door goede ventilatie. Dus heb je last van schimmels in je badkamer, kijk dan eerst of je iets aan de ventilatie kunt doen. Door een raam open te zetten of een mechanische afzuiger te gebruiken tijdens het douchen. Nou is dat natuurlijk niet in alle situaties mogelijk, daarom zijn er wel wat producten om de schimmelvorming tot een minimum te beperken. Schimmels zijn bovendien zeer slecht voor de gezondheid en kunnen leiden tot diverse gezondheidsklachten.

Schimmelwerende verf

Kan ik met schimmelwerende muurverf het probleem oplossen? Dat is een vraag die wij vaak krijgen.Het beste is natuurlijk om de oorzaak eerst te bekijken en om te kijken of dat opgelost kan worden. Schimmelwerende verf kan zeker als de oorzaak is weg genomen ook als preventieve maatregel worden toegepast. Kan de oorzaak niet in zijn geheel of helemaal niet worden weggenomen, dan is schimmelwerende muurverf ook een oplossing voor langere tijd.

Schimmelwerende muurverf online kopen

Bij bestel-verf.nl hebben wij enkele goede oplossingen voor het schimmelprobleem. Wij willen u op deze pagina laten zien welke producten en werkwijze u het beste kunt toepassen. De producten die genoemd worden hebben wij allemaal op voorraad en kunnen dus vaak al de volgende dag bij u worden afgeleverd.

Schimmels verwijderen

Als eerst moeten de schimmels verwijderd worden. Dit doet u het beste met een schimmelreiniger. Deze schimmelreiniger door de schimmels en de eventueel achtergebleven schimmelsporen. Het is belangrijk dat ook de schimmelsporen verwijderd worden, want als deze niet weg zijn dan kan de schimmel heel snel weer terug komen. Als u de Sudwest schimmelreiniger gebruikt draag dan handschoenen, beschermbril, masker en probeer zoveel mogelijk te ventileren. Na het aanbrengen laat u dit een dag inwerken. De volgende dag spoelt u de muren en plafond af met schoon water.en laat de ondergrond drogen

Schimmelwerende muurverven

Als de muren en of plafonds goed zijn voorbehandeld met de schimmelreiniger en goed droog zijn, heb je de keuze uit enkele top schimmelwerende muurverven.

Beste schimmelwerende verf voor in de badkamer

Inducoat Fungi acryl

De beste schimmelwerende muurverf die er is.

Sikkens Alpha Humitex SF

De muurverf voor natte ruimtes van Sikkens

Artikelen bij deze pagina