Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Sikkens Kleurenkaart 200

Deze kleurengids is een handleiding in de wereld van kleuren

Een selectie van 200 moderne tinten, onderverdeeld in 6 thematische paletten. De voorbeelden illustreren hoe deze het combineren gemakkelijk maken.

De Sikkens Kleurgids is een ware bron van inspiratie en een keuzehulp die eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is door de professional en de klant.

Eigenschappen Sikkens Kleurenkaart 200

  • Een selectie van 200 moderne tinten
  • Onderverdeeld in 6 thematische paletten
  • Kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd
  • Gebundeld in de Sikkens kleurenwaaier 5051

Om ervoor te zorgen dat iedereen de kleur van zijn keuze kan vinden, hebben de kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd die zijn gebundeld in de Sikkens kleurenstaal met de referentie: 4041.

Het bijzondere van deze collectie: hij is onderverdeeld in 6
werelden, waarin de kleur geleidelijk wordt onthuld.

Het eerste palet is ZWART- & WITTINTEN. Samengesteld uit zwarte en witte tinten, richt het zich op het spel van schaduw en licht. Met dit palet kan men structuur aanbrengen in een ruimte.

Vervolgens hebben we de KOELE NEUTRALEN, een palet moderne grijstinten, die zich gemakkelijk voegen naar diverse materialen en decoratieve interieurelementen.

De WARME NEUTRALEN familie bestaat uit warme beiges en zandtinten. Het zijn onmisbare tinten om een warme en gezellige sfeer in een ruimte te bewerkstelligen.

Met het TIJDLOZE TINTEN palet doet kleur dan echt zijn intrede. Het betreft een selectie authentieke tinten met patina, dat zich ontwikkelt naar gelang de hoeveelheid daglicht.

  • Aantal x

€ 2,36

Sikkens Kleurenkaart 200 bestellen!!

Sikkens Kleurenkaart 200 bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Kleurenkaart 200 of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Sikkens Kleurenkaart 200 voor interieur - 8711113856812

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook