Sikkens Alpha Fix voorstrijk sterk poederende ondergronden

De Sikkens Alpha Fix is een synthetisch acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor binnen en buiten. Voor het fixeren van sterk poederende oppervlakken en krijtende verflagen.
De Sikkens Alpha Fix wordt ook toegepast voor het verminderen van de zuiging van cementgebonden ondergronden, bouwplaten e.d.

Sikkens Alpha Fix

De vervangingsregeling voor oplosmiddelhoudende verfproducten binnen staat het gebruik van Alpha Fix binnen toe in geval van voorbewerken van sterk poreuze of poederende ondergronden. 

Eigenschappen Sikkens Alpha Fix Fixeermiddel

  • Fixeert poederende resten van verflagen en/of cementhuid.
  • >Optimaal indringend vermogen.
  • Vermindert de zuiging van de ondergrond.
  • Overschilderbaar met dispersiemuurverven.
  • Verwerkbaar met verfkwast, verfroller of verfspuit.
  • Sikkens Alpha Fix is er in 5 ltr verpakking.

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ Online Sikkens specialist ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 8 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 148,49 € 86,12

Sikkens-Alpha-Fix.pdf Sikkens-Alpha-Fix.pdf Veiligheidsinformatieblad-Sikkens-Alpha-Fix.pdf Veiligheidsinformatieblad-Sikkens-Alpha-Fix.pdf

Sikkens Alpha Fix kopen bij de Online Sikkens specialist

Koop je Sikkens Alpha Fix bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij Bestel-verf.nl de online Sikkens Specialist!

Sikkens Alpha Fix Fixeermiddel bestellen!

Sikkens Alpha Fix bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Alpha Fix of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

  • Review Marian uit Zwijndrecht geeft dit product 5 sterren Marian uit Zwijndrecht

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Sikkens Alpha Fix voorstrijk - 8711115208657

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook