8.7 10 www.bestel-verf.nl 1015 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Sikkens verf voordelig online bestellen

Sikkens verfHet merk Sikkens verf is in 1972 opgericht door Wiert Willem Sikkens. Dit vond zijn oorsprong langs de stadsmuur van Groningen. Het bedrijf zit sinds 1939 in Sassenheim. Het is allemaal erg klein begonnen maar is continu gegroeid tot wat het nu is, namelijk een van de grootste en meeste bekende op het gebied van verf voor zowel de professional als de doe-het-zelver.
Bekende lijnen van Sikkens zijn Rubbol, Alpha, Wapex, Redox, Cetol en Componex. Een compleet assortiment binnen een merk voor alles wat een schilder nodig kan hebben.

Daarnaast heeft Sikkens van oudsher een passie voor kleuren. Sikkens heeft inmiddels een enorme kennis over kleur, en de positieve invloed die je er van kan hebben. De kleuren worden veel toegepast door onder andere professionele schilders, architecten, interieur ontwerpers en particulieren. Alle kleurnummers zijn gebasseerd op het zelf ontwikkelde AAC-Systeem. Deze codering rangschikt de kleuren naar hun basiseigenschappen zoals kleur, verzadiging en helderheid.

Het doel van Sikkens is simpel, altijd streven naar topresultaten gecombineerd met een goede service. Iets van perfect samen gaat met de filosofie van bestel-verf.nl

Sikkens de beste verf ter wereld

Sikkens verf van Akzo Nobel wordt al bijna een eeuw wereldwijd geleverd aan particulieren en vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun schilderwerk. Akzo Nobel investeert als geen ander in onderzoek en technologieën om de Sikkens verf telkens weer te verbeteren of om nieuwe Sikkens producten te ontwikkelen. Een mooi voorbeeld hiervan is Sikkens Rubbol XD High Gloss, door een totaal nieuwe technologie is het nu mogelijk om uw houtwerk tot 8 jaar te beschermen. Uiteraard is het overige Sikkens Rubbol (grondverf en aflakken), Sikkens Alpha (muurverven), Sikkens Redox (metaalverven) en Sikkens Wapex (vloer en wandcoatings) assortiment de beste keuze om uw woning aan binnen- en buitenzijde te onderhouden.

Sikkens verf uit voorraad.

Sikkens verf besteld u snel en voordelig bij bestel-verf.nl. Wij leveren alle Sikkens verf voor zowel hout, staal als voor op kunststoffen, muren en plafonds. Wilt u precies weten welke verf van Sikkens U het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Sikkens verf direct bestellen!

De meeste Sikkens verf is direct bij ons uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis