Sikkens Wapex

Sikkens Wapex is een uitgebreid assortiment 1 en 2 componenten vloer en wandcoating en wordt aangeraden door professionals. De verf is van de beste kwaliteit en bijzonder geschikt om bijvoorbeeld uw achterzijde van de keukenmuur, trap of vloeren mee te coaten. Daarnaast is de verf in bijna elke gewenste kleur te mengen. Bestel uw Sikkens Wapex producten vóór 14.00 uur en u heeft het de volgende werkdag in huis.

  • Geschikt voor vloeren en muren
  • Direct leverbaar uit ruime voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 75,-

Sikkens Wapex kopen

Bij Bestel-verf.nl kiest u uit een breed assortiment met verschillende soorten verf. Weet u niet welke verf u nodig heeft? Dankzij onze gratis keuzehulp-tool wordt het kiezen van de juiste verf een eitje. Wilt u liever advies van een expert? Onze medewerkers geven u graag professioneel verfadvies.

Bekijk onderaan deze pagina het volledige Sikkens Wapex assortiment.

Soorten Sikkens Wapex verf

Sikkens Wapex is beschikbaar in allerlei soorten en kleuren: van vloerverf 1 of 2 componenten voor binnen tot  epoxycoatings voor buiten, voor allerlei verschillende situaties hebben we de geschikte Sikkens Wapex verf. Wij hebben voor elke soort schilderklus, een geschikt verfproduct.

Staat de gewenste verfkleur niet in ons assortiment? Dan mengen we de kleur voor u. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is tijdens het bestelproces handmatig een kleurnaam of kleurcode in te voeren.

Tips voor het gebruik van Sikkens Wapex

Gaat u schilderen met Sikkens Wapex verf? Voor een optimaal advies raden we aan om de volgende tips te lezen en toe te passen tijdens het schilderen:

  • De producten zijn gereed voor gebruik. Verdunning is niet nodig. Bij 2 componenten producten goed mechanisch mengen.
  • Gebruik de juiste verfrollers en kwasten voor het beste en mooiste resultaat.
  • Let op het aantal lagen. Een coating wordt pas echt slijtvast als er voldoende lagen en laagdikte wordt aangebracht..

Vergeet ook niet onze algemene verftips te lezen voordat u aan de slag gaat.

Duurzame verf

Bent u graag duurzaam bezig? Dan is Sikkens Wapex een goede keuze. Klimaat is belangrijk voor Sikkens en daarom loopt het bedrijf voor op het gebied van duurzaamheid. Sikkens produceert steeds duurzamere verf door de nieuwste technologieën te gebruiken. Daarnaast kijkt Sikkens ook naar de kwaliteit van de verf en zorgt het voor een optimale dekking. U hoeft dan minder verf te gebruiken, waardoor het milieu zo veel mogelijk gespaard blijft.

Sikkens staat voor kwaliteit

Sikkens Wapex is de beste verf van het Nederlandse merk Sikkens. Al sinds 1926 maakt het merk topproducten die worden gebruikt door zowel doe-het-zelfklussers als professionals. De Sikkens Wapex verf kenmerkt zich door een uiterste slijtvastheid, een prettige verwerking en een hoge dekkracht. Sikkens staat ook bekend om het ruime aanbod: er is binnen- en buitenverf voor alle soorten ondergronden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik verf bewaren?

Wapex is onaangebroken minimaal een jaar houdbaar; de exacte houdbaarheidsduur verschilt per verf. Het beste is om de verf in het originele blik te bewaren. Aangemaakte 2 componenten verf is heel kort maar houdbaar, vaak maar 2 uur, houd hier rekening mee. Liever iets te weinig aanmaken dan veel te veel. Als de potlife verlopen is na bijvoorbeeld 2 uur, verwerk de Sikkens wapex dan ook niet meer verder, maar maak nieuwe aan.

Wat zijn de beste omstandigheden om buiten te verven?

De beste verfresultaten met Sikkens Wapex krijgt u wanneer u schildert bij een temperatuur tussen de 10 graden Celsius en 25 graden Celsius.

Uw verf binnen één werkdag in huis

Bestellingen die vóór 14.00 uur binnenkomen, bezorgen we de volgende werkdag al. Dit geldt ook als u op vrijdag bestelt, u krijgt de verf dan op zaterdag. De verzendkosten bedragen € 6,35, ongeacht het gewicht of het aantal pakketten dat we bezorgen. Zodra de bestelling wordt verzonden, ontvangt u een Track & Trace-code zodat u precies ziet wanneer de verf aankomt.

Bestel Sikkens Wapex bij Bestel-verf.nl

Sikkens Wapex? Blader dan door ons assortiment en kies de geschikte verf. Geen idee welke verf u het best kunt gebruiken? Maak dan gebruik van onze online keuzehulp en kies in een paar stappen de geschikte verf. Ook kunt u bellen naar 020 – 41 61 534 om een professional te spreken die u voorziet van advies.

Assortiment Sikkens Wapex verf

Wapex 647 Semi Mat

2 componenten vloercoating

Sikkens Wapex 2 componenten vloercoating online bestellen

Wapex 660 epoxy watergedragen

2 componenten vloer en wandcoating

Sikkens Wapex 660 zijdeglans vloer en wandcoating

Wapex 660 Mat

2 componenten vloer en wandcoating

Sikkens Wapex 660 mat

Wapex 650

Betonverf voor binnen en buiten

Sikkens Wapex 650 betonverf watergedragen

Wapex PUR Clearcoat

2 componenten blanke vloerlak

Sikkens Wapex PUR Clearcoat Voordelig kopen

Wapex 501 Epoxyprimer

2 componenten epoxyprimer

Sikkens Wapex 501 epoxy primer

Artikelen bij deze pagina