Veiligheidshelm Climax CE0159

De Veiligheidshelm Climax CE0159 is voorzien van een 6-punts binnenwerk, waardoor deze handmatig aan te passen is aan de maat van het hoofd. Een veiligheidshelm beschermt tegen verwondingen aan het hoofd die kunnen ontstaan door stoten of vallende voorwerpen.

Eigenschappen Veiligheidshelm Climax CE0159

  • Verstelbare hoofdband
  • Voldoet aan Europese Norm EN397
  • Verplichte bescherming op iedere bouwplaats
  • Kleur geel of wit

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 14,79

Een goede bescherming van uw hoofd is letterlijk van levensbelang, maar heb u ook gedacht aan schilderhandschoenen, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming? Wees zuinig op u zelf en zorg voor goede en kwalitatieve persoonlijke bescherming.

Veiligheidshelm Climax CE0159 bestellen

De Veiligheidshelm Climax CE0159 bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Veiligheidshelm Climax CE0159 of een van onze andere PBM producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Veiligheidshelm Climax CE0159 - 8423246211221

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!