Verfrollers

Verfrollers

Voor het beste resultaat van de verf die u gebruikt is het natuurlijk ook belangrijk dat u de juiste verfrollers gebruikt, voor het rollen van muren heeft u andere verfrol nodig dan voor het rollen van een deur. Verfrollers zijn er in verschillende soorten en verschillende maten. Voor een uitgebreid assortiment verfrollers kijk je op bestelverf.

Voor het beste resultaat van de verf die u gebruikt is het natuurlijk ook belangrijk dat u de juiste verfrollers gebruikt, voor het rollen van muren heeft u andere verfrol nodig dan voor het rollen van een deur. Verfrollers zijn er in verschillende soorten en verschillende maten.

Soorten verfrollers

Al je een verfroller koopt is de kwaliteit van de roller erg belangrijk. Goede verfrollers pluizen minder, nemen de verf beter op en geven deze beter en gelijkmatiger af.

Wij geven aan de hand van het type verf aan welke verfroller u het beste kunt gebruiken.

Voor verf op waterbasis adviseren wij u de volgende verfrollers

  • Viltroller
  • Microvezelroller
  • Blue feltroller

Voor verf op terpentinebasis adviseren wij u de volgende verfrollers

  • Lakroller
  • Viltroller
  • Schuimroller

Voor muurverf adviseren wij u de volgende verfrollers

  • Vachtroller voor gladde ondergronden
  • Vachtroller voor grove ondergronden

Voor 2 componenten oplosmiddelhoudende verf adviseren wij u de volgende verfroller

  • Nylonroller

Mocht je toch nog twijfelen of niet de juiste keuze kunnen maken, dan kun je ons altijd bellen of e-mailen met je vraag, we helpen je graag verder.

Alle Verfrollers bekijken en online kopen bij Bestel-verf.nl

Alles wat je nodig hebt aan verfrollers, vind je bij Bestel-verf.nl gewoon op onze website. Daar hebben we alle spullen, die je nodig hebt om echt goed te schilderen bij elkaar gezet. Naast meest voorkomene verfrollers hebben wij ook de beste in ons assortiment, zodat je goed aan de slag kan. Bij bestelverf leveren wij een gehele assortiment verfrollers uit voorraad en bovendien bezorgen we ze ook nog eens snel en zeer voordelig bij je thuis of op het werk.

Hulp nodig bij het uitzoeken van een verfroller?

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment verfrollers uit voorraad van professionele leveranciers. Wilt u hulp bij de keuze van de juiste verfroller voor uw schildersklus, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.