Witte verf

Witte verf is een standaard die door bijna alle verffabrikanten wordt gebruikt. Witte verf is geen kleur wit die voorkomt in kleurenwaaiers. De witte kleur is het witste wat je kunt krijgen in diverse verfsoorten. Wil je geen kleur maar dus echt wit dan besteld je geen kleur maar wit. Witte verf laat zich goed combineren met praktisch alle andere kleuren en is dus uitermate geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

Verschil witte verf en RAL 9010

Witte verf is dus het meest witte wat je kunt krijgen. Vaak ontstaat er nog wel eens verwarring omdat de kleur RAL 9010 als benaming Zuiverwit heeft, maar RAL 9010 is toch echt een heel lichte crème kleur. De RAL 9010 wordt daarin tegen wel heel vaak toegepast omdat het niet helemaal spierwit is en dus net even iets warmer is dan de witte standaard verf.

Witte verf bestellen bij Bestel-verf.nl

Koop je verfproducten bij Bestel-verf.nl. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Wil je toch liever een kleurtje, bijvoorbeeld net van wit af? Het op kleur maken van de verfproducten gebeurt altijd op een originele Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreerd. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren.

De Witte verf is o.a. leverbaar in de volgende producten

Witte grondverf voor op hout op terpentinebasis

Witte grondverf voor op hout op waterbasis

Witte hoogglans verf op hout op terpentinebasis

Witte hoogglans verf voor op hout op waterbasis

Witte zijdeglans verf voor op Hout op terpentinebasis

Witte Zijdeglans verf voor op hout op waterbasis

Witte matte verf voor op hout op waterbasis

Witte muurverf voor binnen in huis of kantoor

Witte muurverf voor buiten op gevels en muren

Vloercoatings en 2 componenten verf

Witte grondverf voor op staal op terpentinebasis

Witte primer voor op staal op waterbasis

Artikelen bij deze pagina