Zijdeglans verf voor hout

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment zijdeglans verf voor op hout tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste zijdeglans verf maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste zijdeglans verf adviseren.

Bij Bestelverf hebben wij een groot assortiment zijdeglans verf voor op hout, tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste zijdeglans verf voor op hout maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste zijdeglans verf adviseren.

Zijdeglans verf voor op hout direct bestellen!

De aflakken uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.

Zijdeglans voor op hout

Een zijdeglans afwerking op hout dient u op kaal hout of sterk verouderde verflagen eerst goed te gronden met de juiste grondverf voor op hout, zoals de Sikkens Rubbol Primer of de Favorit LGX Grondlak. Zeer mooie zijdeglans voor op kozijnen en deuren buitenshuis zijn de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss en de Favorit LGX Urethaan Satin. Voor binnenshuis raden wij u de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of de Favorit AQX Satin aan.