Koopmans Verf

Koopmans verf kent een interessante historie waar ze erg trots op mogen zijn. Hieruit blijkt ook wat Koopmans verf onderscheid van andere fabrikanten.
Alles begon al in het jaar 1885. Hierin maakte Klaas Piet Koopmans voor het eerst verf voor derden. In die tijd ging dat nog met natuurlijke grondstoffen en pigmenten, gewoon thuis, in een fraai terpdorpje in Noord Friesland. Niet heel veel later in 1890 neemt de productie van verf een serieuzere vorm aan omdat een behoorlijk toenemend aantal collega schilders verf wil hebben van Koopmans. Klaas Piet kiest ervoor om er zijn beroep van te maken en breid de productie uit. Hieruit is de fabriek in Ferwert geboren. Deze staat in het centrum van het dorp en heeft in totaal bijna 100 jaar bestaan.

Koopmans verf

In 1970 kwam Koopmans met het inmiddels befaamde product Perkoleum op de markt. Koopmans Perkoleum is tot op de dag van vandaag nog steeds de bekendste buitenbeits in zowel hoog- als zijdeglans. De basis van de procedé is sinds dien niet veranderd. Het wordt gemaakt van natuurlijke lijnolie. Dit wil zeggen, milieuvriendelijk, uitstekend smeerbaar en buitengewoon duurzaam.

In 1992 krijgt de razend populaire Perkoleum een broertje, namelijk de Ecoleum. Dit is de milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum. Een (semi) dekkende houtbescherming in een 7 tal kleuren. Inmiddels is Koopmans onderdeel van Nelf Lakfabrieken en is het gevestigd in het Friese Marrum. Onder het motto ‘Duurzaam duurt het langst’.

Koopmans verf uit voorraad.

Koopmans verf bestelt u snel en voordelig bij Bestel-verf.nl. Wij leveren alle Koopmans muurverf, grondverf, hoogglans verf, en zijdeglans verf maar ook bijvoorbeeld de nieuwe topper Koopmans Krijtverf. Wilt u precies weten welke verf van Koopmans u het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Koopmans verf op kleur

Bij Bestel-verf.nl kunnen wij de Koopmans verf zelf op kleur maken. Het op kleur maken van de Koopmans verf wordt gedaan met originele Koopmans kleurmachines. Hierdoor heeft u de garantie dat u de juiste kleur krijgt. De meeste verven van Koopmans kunnen via het kleurmengsysteem worden gekleurd zoals bijv. grondverf, aflak- en muurverf maar ook de speciaal producten zoals Perkoleum en Garant SB. Producten zoals de Ecoleum worden niet op kleur gemaakt aangezien dat standaard kleurproducten zijn.

Al je Koopmans verf bekijken en online kopen bij Bestel-verf.nl

Alles wat je nodig hebt aan Koopmans verf, vind je gewoon op de website van Bestel-verf.nl. Daar hebben we alle spullen bij elkaar gezet die je nodig hebt om echt goed te kunnen schilderen. Bij Bestel-verf.nl leveren wij het gehele assortiment Koopmans verf uit voorraad en bovendien bezorgen we ze ook nog eens snel en zeer voordelig bij je thuis of op het werk.

Koopmans verf en aflakken direct bestellen!

Doordat wij officieel Koopmans verfleverancier zijn en praktisch alle producten op voorraad hebben, zal uw bestelling snel bij u worden geleverd. Dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis.