Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Koopmans Verf

Koopmans verf kent een interessante historie waar ze erg trots op mogen zijn. Hieruit blijkt ook wat hen onderscheid van andere fabrikanten.
Alles begon al in het jaar 1885. Hierin maakte Klaas Piet Koopmans voor het eerst verf voor derden. In die tijd ging dat nog met natuurlijke grondstoffen en pigmenten, gewoon thuis, in een fraai terpdorpje in Noord Friesland. Niet heel veel later in 1890 neemt de productie van verf een serieuzere vorm aan omdat een behoorlijk toenemend aantal collega schilders verf wil hebben van Koopmans. Klaas Piet kiest ervoor om er zijn beroep van te maken en breid de productie uit. Hieruit is de fabriek in Ferwert geboren. Deze staat in het centrum van het drop, en heeft in totaal bijna 100 jaar bestaan.

In 1970 kwam Koopmans met een inmiddels befaamd product op de markt, namelijk Perkoleum. Dit product is vandaag de dag nog steeds een bekende buitenbeits in zowel hoog- als zijdeglans. De basis van de procedé is sinds dien niet veranderd. Het word gemaakt van natuurlijke lijnolie. Dit wil zeggen, milieuvriendelijk, uitstekend smeerbaar en buitengewoon duurzaam.

In 1992 krijgt de razend populaire Perkoleum een broertje, namelijk de Ecoleum. Dit is de milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum. Een (semi) dekkende houtbescherming in een 7 tal kleuren. Dit viel al snel goed in de smaak bij de agrarische sector, bij natuur- en terreinbeheerders. Niet veel later volgden ook de particulieren.

Inmiddels is Koopmans onderdeel van Nelf Lakfabrieken, en is het gevestigd in het Friese Marrum. Onder het motto ‘Duurzaam duurt het langst’ gaat het beter als ooit met Koopmans.

Koopmans verf uit voorraad.

Koopmans verf besteld u snel en voordelig bij bestel-verf.nl. Wij leveren alle Koopmans muurverf, grondverf, hoogglans verf, en zijdeglans verf maar ook bijvoorbeeld de nieuwe topper Koopmans Krijtverf. Wilt u precies weten welke verf van Koopmans U het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Koopmans aflakken direct bestellen!

De meeste Koopmans verf is direct bij ons uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis