Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Koopmans Verf

Koopmans verf kent een interessante historie waar ze erg trots op mogen zijn. Hieruit blijkt ook wat Koopmans verf onderscheid van andere fabrikanten.
Alles begon al in het jaar 1885. Hierin maakte Klaas Piet Koopmans voor het eerst verf voor derden. In die tijd ging dat nog met natuurlijke grondstoffen en pigmenten, gewoon thuis, in een fraai terpdorpje in Noord Friesland. Niet heel veel later in 1890 neemt de productie van verf een serieuzere vorm aan omdat een behoorlijk toenemend aantal collega schilders verf wil hebben van Koopmans. Klaas Piet kiest ervoor om er zijn beroep van te maken en breid de productie uit. Hieruit is de fabriek in Ferwert geboren. Deze staat in het centrum van het dorp, en heeft in totaal bijna 100 jaar bestaan.

Koopmans verf

In 1970 kwam Koopmans met het inmiddels befaamde product Perkoleum op de markt. Koopmans Perkoleum is tot op de dag van vandaag nog steeds de bekendste buitenbeits in zowel hoog- als zijdeglans. De basis van de procedé is sinds dien niet veranderd. Het word gemaakt van natuurlijke lijnolie. Dit wil zeggen, milieuvriendelijk, uitstekend smeerbaar en buitengewoon duurzaam.

In 1992 krijgt de razend populaire Perkoleum een broertje, namelijk de Ecoleum. Dit is de milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum. Een (semi) dekkende houtbescherming in een 7 tal kleuren. Inmiddels is Koopmans onderdeel van Nelf Lakfabrieken, en is het gevestigd in het Friese Marrum. Onder het motto ‘Duurzaam duurt het langst’.

Koopmans verf uit voorraad.

Koopmans verf besteld u snel en voordelig bij bestel-verf.nl. Wij leveren alle Koopmans muurverf, grondverf, hoogglans verf, en zijdeglans verf maar ook bijvoorbeeld de nieuwe topper Koopmans Krijtverf. Wilt u precies weten welke verf van Koopmans U het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Koopmans verf op kleur

Bij bestel-verf.nl maken wij de Koopmans verf zelf op kleur. Het kleurmaken van de verf wordt gedaan op orginele Koopmans kleurmachines, waardoor u ook de juiste kleur krijgt die er wordt beloofd. De producten die op kleurgemaakt worden zijn alle verven van Koopmans die via het kleurmengsyteem kunnen worden aangekleurd. Zoals grondverf, aflak en muurverf, maar ook de speciaal producten zoals Perkoleum en Garant SB. Sommige producten zoals de Ecoleum worden niet op kleur gemaakt, maar zijn standaard kleurproducten.

Al je Koopmans verf bekijken en online kopen bij Bestel-verf.nl

Alles wat je nodig hebt aan Koopmans verf, vind je bij Bestel-verf.nl gewoon op onze website. Daar hebben we alle spullen, die je nodig hebt om echt goed te kunnen schilderen bij elkaar gezet. Bij bestelverf leveren wij het gehele assortiment Koopmans verf uit voorraad en bovendien bezorgen we ze ook nog eens snel en zeer voordelig bij je thuis of op het werk.

Koopmans verf en aflakken direct bestellen!

Doordat wij officieel Koopmans verf leverancier zijn en praktisch alle producten op voorraad hebben, zal u bestelling snel bij u worden geleverd. Dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis.