Zijdeglans verf

Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment zijdeglans verf tegen een zeer gunstige prijs met wel 40% korting

Zijdeglans verf van de beste merken

Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment zijdeglans verf van Sikkens, Flexa, Nelf, Drenth en Koopmans tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste zijdeglans verf maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste zijdeglans verf adviseren.

Waarom zijdeglans verf?

Zijdeglans verf zit qua glansgraad tussen hoogglans en mat in, dus het glimt iets, maar niet te veel. Zijdeglans verf wordt veel binnenshuis toegepast en minder buitenshuis. Het voordeel van zijdeglans is dat de ondergrond minder strak hoeft te zijn dan wanneer je hoogglans verf gebruikt.

Zijdeglans verf direct bestellen!

De zijdeglans verf uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.

Zijdeglans verf van de bekende professionele merken

In ons assortiment vindt u zijdeglans verf van diverse bekende A merken, zoals Sikkens, drenth, Koopmans en Nelf Meesterlakken. Zeer mooie zijdeglans verf voor op kozijnen en deuren buitenshuis zijn de Sikkens Rubbol XD Semi gloss, een zijdeglans verf met een zeer mooi glansbehoud en levensduur en de Sikkens Rubbol Satura.