• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Retour en garantie

Teveel of de verkeerde producten besteld? Geen probleem. Je kunt de meeste aankopen aan ons retourneren en dan krijg je gewoon je geld terug. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren. Gebruik maken van de retourservice is altijd mogelijk, mits dit aan de volgende voorwaarden voldoet: de desbetreffende producten zijn niet op kleur gemaakt, zijn niet geopend of beschadigd en de bestelling niet ouder is dan 14 dagen. Mocht dit wel van toepassing zijn vervalt het recht op retourneren. Retourneren vanuit België is uiteraard ook geen probleem, dit werkt hetzelfde als in Nederland.

Het retourneren is voor jouw rekening, maar we maken wel heel graag verzendlabels voor je aan. Dat is euro's voordeliger ten opzichte van een pakket retourneren aan de balie van een PostNL punt. Deze kosten per label (per pakket) verschillen per land: Mocht je gebruik willen maken van deze service dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Nederland: € 9,95
België: € 12,95
Overige landen: niet mogelijk
Mocht er gebruik worden gemaakt van deze service, maken wij een bestelling aan voor de verzendkosten van het retourlabel. Als de betaling hiervan binnen is sturen wij het retourlabel via de email. Het label kan je uitprinten en op de doos plakken, vervolgens het pakket afgeven bij een Post NL punt.
Als het pakket bij ons is aangekomen, hanteren wij een afhandelings tijd van 3 werkdagen voor het afhandelen van de retourprocedure.
 

Retouradres:
Bestel-verf.nl Retouren
Verrijn Stuartweg 24D
1112 AX Diemen
info@bestel-verf.nl