• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Over ons

Bestel-verf.nl: Uw officiële online verfspecialist

Bestel-verf.nl is een officiële online specialist van de merken Sikkens, Nelf, Koopmans, Herbol, Drywood, Teknos en Flexa. Wat ons onderscheidt is dat we altijd garantie bieden op de producten die u bij ons bestelt. Bovendien staat onze verf bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Wanneer het aankomt op het mengen van kleuren, maken we gebruik van een geavanceerde kleurmachine die jaarlijks wordt gekeurd en gekalibreerd. Hierdoor kunnen we u volledige garantie bieden op een nauwkeurige kleurmatch.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Bij ons is deskundig advies dus een garantie. Kortom, voor het beste eindresultaat van uw project tegen de beste prijs hoeft u niet verder te zoeken dan Bestel-verf.nl.

Bestel-verf.nl is gecertificeerd

Bestel-verf.nl is een gecertificeerd bedrijf met de keurmerken Sikkens Online Specialist, Qshops en MKBOK! Wij weten als geen ander dat een keurmerk alleen eigenlijk niets zegt. Daarom blijven wij streven naar een goed uitgedacht assortiment en de beste service.

Wij leveren bijna al onze producten uit voorraad waardoor wij snel uw bestelling via PostNL of vanaf de fabriek kunnen afleveren!

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel uw bestellingen plaatsen en betalen o.a met iDeal. Bij afhalen is het tevens mogelijk om contant of via Pin te betalen. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen lees hier meer over onder "voor bedrijven.

Verftips

Door de handige verftips op Bestel-verf.nl is het voor iedereen makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan verven en schildersmaterialen. Bij alle verfproducten zijn er databladen toegevoegd zodat u alle hoognodige eigenschappen en informatie van het product terug kunt vinden.

Toch nog vragen? e-mail ons gerust info@bestel-verf.nl of bel 020-24 66 000

Onze contactgegevens

Bestelverf
Verrijn Stuartweg 24D
1112 AX Diemen
info@bestel-verf.nl
Tel: 020 - 24 66 000
KvK: 65458761
Btw: NL856120923B01
iBan: NL52 ABNA 0245 549013

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 16.30 uur.
Vrijdag van 7.00 uur tot 15.30 uur