• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Sikkens muurverf voor buiten

Muurverf voor buiten van Sikkens

Muurverf voor buitenschilderwerk moet tegenwoordig aan hoge eisen voldoen. Opdrachtgevers verwachten een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking van gevels en muren. Architecten willen een maximale vrijheid in de keuze van kleur, glans en structuur. En de schilder wil met producten werken die prettig en gemakkelijk zijn in het gebruik.

Sikkens biedt daarop het antwoord met een compleet assortiment buiten muurverven. Een assortiment met een veelzijdig aanbod in glans, structuur en kleur, maar ook met uitstekende technische eigenschappen als een hoge dekkracht, goede schrobvastheid, bacteriebestendigheid, verspuitbaarheid enzovoort. Voor elk doel heeft Sikkens de juiste buiten muurverf.

Sikkens Alpha buitenmuurverf

Sikkens buiten muurverf voor buitenmuren en gevels, van extreem mat tot hoge zijdeglans leverbaar in oneindig veel kleuren.
Voor verschillende specifieke toepassing.

Top range

Sikkens Alpha Topcoat is een scheuroverbruggende, watergedragen, gladde muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van Alphacoat. Alpha Topcoat is, al dan niet in combinatie met Alphacoat, toepasbaar op beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk etc.

Sikkens Alpha Topcoat Flex is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is, zoals metselwerk, gasbeton en beton.Alpha Topcoat Flex is een scheuroverbruggende, watergedragen, gladde muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie

Sikkens Alphacoat is een coating voor bescherming en verfraaiing van beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, bouwplaten etc. Om vuilaanhang tegen te gaan wordt Alphacoat afgewerkt met Alpha Topcoat. Het systeem Alphacoat/Alpha Topcoat is uitstekend buitenduurzaam. Watergedragen, kwartshoudende structuurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie.

Sikkens Alphaloxan is met name geschikt voor toepassing op ondergronden waarop een systeem met een hoge waterdampdoorlatendheid gewenst is, zoals monumenten, kerken en nageïsoleerde woningen. Tevens toe te passen op pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen e.d. Watergedragen, gladde muurverf voor buiten en binnen met een groot ademend vermogen en een zeer mat uiterlijk.

Sikkens Alphaloxan Flex is een elastische, ademende, matte muurverf voor de renovatie van pleisters op buitengevelisolatie. Als renovatieverf voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels. Ook geschikt voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk.

Sikkens Alpha Supraliet is een matte minerale muurverf voor buiten op basis van poly-silicaat en lichtechte anorganische pigmenten. Bij voorkeur voor te behandelen met Alpha Supraliet primer. Sikkens Alpha Supraliet wordt toegepast als er een damp open verfsysteem gewenst is, bijvoorbeeld op gevels waar gevelisolatie is op aangebracht en afgewerkt met een stuclaag.

Toepassing: Op minerale ondergronden, minerale verven, kalkverven en dispersiemuurverven. Zeer geschikt voor het behandelen van baksteen, cement- en/of kalkbepleistering, historische gebouwen en monumenten. Ook geschikt voor reeds behandelde woningen met een organisch systeem om een mat mineraal uiterlijk te verkrijgen.

Standaard range

Sikkens Alphatex IQ is een watergedragen, schrobvaste, gladde muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e.d.

Sikkens Alphatex IQ Mat is een zeer schrobvaste, watergedragen, matte muurverf voor buiten op basis van 100% acrylaatdispersie. Het behandelen van winddroog beton, gasbeton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk, oude intacte verflagen etc.

Deze muurverf van Sikkens is verkrijgbaar in alle kleuren en tevens geschikt voor keukens en badkamers. Sikkens Alphatex IQ Mat is mat, de zijdeglans variant is de Sikkens Alphatex IQ.

Sikkens Voorbehandelingsproducten

Een goede voorbehandeling draagt bij aan een mooi eindresultaat en verlengt de levensduur van het totale verfsysteem.
Redenen van voorbehandeling zijn het verkrijgen van een betere vulling, een goede aanhechting, het verminderen van de zuiging en/of het fixeren van de ondergrond. Bij toepassing van primers op kleur is met minder lagen een dekkend resultaat te bereiken.

Sikkens Alpha Aqua SI is een watergedragen, kleurloos impregneermiddel voor gevelbescherming en hydrofobering. Het behandelen van beton, gasbeton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk, kalkzandsteen e.d.

Voor het waterafstotend en waterdicht maken van buitenmuren en buitengevels.

Sikkens Alpha Aquafix is een watergedragen voorstrijkmiddel voor buiten en binnen. Het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden, teneinde een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen.

Sikkens Alpha Fix is een synthetisch acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor binnen en buiten.Voor het fixeren van sterk poederende oppervlakken en krijtende verflagen.
Ook voor het verminderen van de zuiging van cementgebonden ondergronden, bouwplaten e.d.

Sikkens Alpha Supraliet Primer is een minerale grondverf voor buitenmuren op basis van poly-silicaat. In elke gewenste kleur af te werken met Alpha Supraliet. Grondlaag voor Alpha Supraliet systeem op basis van poly-silicaat. Tevens geschikt als verdunningsmiddel voor Alpha Supraliet. Zeer geschikt voor het behandelen van cement- en/of kalkbepleistering, historische gebouwen en monumenten. Kan ook binnen worden toegepast.

Sikkens Alpha buiten muurverf bestellen!

Deze producten zijn allemaal bij bestel-verf.nl verkrijgbaar.

Sikkens buiten muurverf

Sikkens buiten muurverven zijn van een hoogwaardige kwaliteit en met een juiste prijs kwaliteits verhouding, Alle Sikkens buiten muurverven zijn voordelig te bestellen bij Bestel-verf.nl. Weet u niet welke Sikkens buiten muurverf u het beste kunt bestellen en kunt u wel advies gebruiken, wij helpen u graag, u kunt ons altijd bellen of e-mailen met u vraag.