• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

3M Stofmasker met uitademventiel 9322

Waardering:
0% of 100
€ 5,02 € 4,15
  • Koop 10 voor € 4,53 € 3,74 en bespaar 10%
Aantal
Voeg toe aan favorietenlijst

Productomschrijving

3M Stofmasker 9322+ is een extra comfortabel stofmasker met uitademventiel, welke uitstekend gebruikt kan worden tijdens het schuren bij schilderwerkzaamheden. 3M stofmaskers zijn van zeer goede kwaliteit. Het unieke ontwerp geeft een verbeterd draagcomfort (o.m. voor brildragers).

Het uitademventiel vermindert de warmte ophoping binnenin het masker, door ervoor te zorgen dat warme en vochtige uitgeademde lucht gemakkelijk uit het masker stroomt.

Doeltreffende bescherming tegen schadelijk fijnstof en niet vluchtige vloeibare deeltjes tot 10 maal de actuele MAC / BG waarde.

Eigenschappen 3M Stofmasker

  • Extra comfortabel stofmasker
  • Met uitademventiel
  • Doeltreffende bescherming tegen schadelijk fijnstof
  • Makkelijk in gebruik

Met uitademventiel voor een eenvoudiger en koelere ademhaling

De stofmaskers in deze serie zijn ontworpen voor gebruik in een groot scala aan toepassingen in de bouw.
De uitgebreide praktijktests in Europa hebben de meerwaarde van deze stofmaskers ten opzichte van meer conventionele modellen aangetoond, deze nieuwe generatie stofmaskers biedt comfort en stijl zonder de prestatie nadelig te beïnvloeden

3M Stofmasker gebruiken

Een goede ademhaling bescherming is letterlijk van levensbelang, maar heb je ook gedacht aan schilderhandschoenen en gehoorbescherming? De 3M stofmasker is geschikt voor fijnstof, maar niet voor verfdampen, wil je een masker die jouw beschermt tegen dampen, bij het spuiten van verf? Kies dan de 3M Verfdampmasker, deze beschermd tegen stof en damp. Wees zuinig op je zelf en zorg voor goede en kwalitatieve persoonlijke bescherming.

3M Mondkapje

Dit 3M stofmakertje wordt in de volksmond ook wel een 3M Mondkapje genoemd. Wat belangrijk is aan dit mondkapje dat het jouw goed beschermd bent tegen fijnstof van buitenaf.

3M Stofmasker met uitademventiel 9322+ bestellen

Het 3M Stofmasker met uitademventiel 9322+ bestel je makkelijk en voordelig in onze webshop. Heb je een vraag over het 3M Stofmasker met uitademventiel 9322+ of een van onze andere PBM producten? Stel jouw vraag dan via ons contactformulier of bel 020 - 24 66 000.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment 3M stofmaskers ✓ Super voordelig

Meer informatie
Valt in de categoriePersoonlijke bescherming (PBM)
Merk3M Nederland
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:3M Stofmasker met uitademventiel 9322
Uw waardering