• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Alabastine

Alabastine

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.
Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Alabastine Houtvuller wit 330 gram
  • Vullen van scheuren en gaten
  • Geschikt voor alle houtsoorten
  • Voor binnen en buiten
  • Gebruiksklaar
Op voorraad
€ 14,08 € 11,27 € 9,31

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Alabastine is een van de bekendste merken op het gebied van vulmiddelen en verven, voor zowel op hout, steen, tegels en vele andere ondergronden. Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de producten van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Met Alabastine heb je altijd een goed product in handen.

Alabastine voor op steenachtige ondergronden

Of je nu steen wilt reinigen, vullen, egaliseren, voorstrijken of wilt schilderen, Alabastine heeft voor jou de juiste oplossing. Zelfs als je oude behanglagen wilt verwijderen, Alabastine heeft daar het juiste product voor. Zo is er een Sierpleister reiniger voor het reinigen van gestructureerde muren en plafonds maar ook een universele ontvetter die goed inzetbaar is voor het reinigen van je ondergrond. Alabastine heeft ook speciale muurverven om bijvoorbeeld vochtige ruimetes mee te schilderen of de bekende Alles in 1 muurverf die praktisch voor iedere klus binnenshuis gebruikt kan worden.

Alabastine voor op Houtwerk

Alabastine heeft een hele goede verfreiniger  maar ook speciale MDF reinigers. Heb je de ondergrond goed schoon gemaakt dan kun je aan de gang met verschillende soorten houtvulmiddelen of je nu grote gaten wilt vullen of een dun plamuurlaagje wilt aanbrengen, Alabastine heeft het. Als alle reparaties zijn uitgevoerd kun je zelfs de Alabastine grondverf gebruiken. Voor alle klussen aan je houtwerk, of het nu binnen of buiten is, Alabastine heeft het product voor je.

Alabastine bestellen

Bij Bestel-verf.nl hebben wij een uitgebreid assortiment Alabastine producten. Heb je een vraag over een Alabastine product of wil je gewoon wat meer weten over welk product je het beste voor jou klus kunt gebuiken? Bel of e-mail ons dan gerust. Bovendien bieden wij als Bestel-verf.nl je de Alabastine producten ook nog een super voordelig aan.