• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
Anza

Anza

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.
Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Anza Radiatorkwast plat
  • Kwast voor bereikbare plekken
  • Toepasbaar voor allerlei verf
  • Professionele kwast
  • Voordelig
Snel leverbaar
Vanaf
€ 2,58 € 2,13

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Anza Verimex is leverancier van professionele verfkwasten en verfrollers. Zo is de Anza vilt roller een begrip in de schildersbranche. Bij Bestel-verf.nl verkopen wij een groot assortiment Anza producten.

Anza verfkwasten

Anza heeft een zeer uitgebreid assortiment verfkwasten, voor zowel watergedragen als voor synthetische verf. Zo heb je de wel bekende Anza patentpunt verfkwast die sinds jaar en dag gebruikt wordt door de schilder. Maar ook radiatorkwasten en penselen  en niet te vergeten de platte en ovalen kwasten hebben wij in ons assortiment.

Anza Verfrollers

Anza heeft ook een mooi uitgebreide lijn verfrollers voor zowel lakken als voor muurverven. Zo hebben wij de wel bekende Anza Micmex muurverfroller in ons assortiment, een verfroller die voor veel verschillende muurverven en ondergronden gebruikt kan worden. Een hele bekende verfroller van Anza is de Anza lakviltroller, deze wordt zowel voor watergedragen als voor synthetische lakverf wordt gebruikt.

Alle Anza verfroller en kwasten bekijken en online kopen bij Bestel-verf.nl

Alles wat je nodig hebt aan verfkwasten en rollers, vind je bij Bestel-verf.nl, gewoon op onze website. In onze webshop hebben we alle spullen, die je nodig hebt om echt goed te schilderen, bij elkaar gezet. Zo kun je alles in alle rust bekijken wanneer het jou uitkomt. Naast de Anza verfrollers en kwasten, kun je ook diverse andere Anza materialen bij ons bestellen. Heb je de juiste producten gevonden en is je bestelling compleet? We bezorgen het bij je thuis of op de klus en vaak zelfs al de volgende werkdag.