• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Avis Professional

Avis Professional

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.
Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Avis staat voor een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector.

Multi-primer

Avis Multi-Primer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden waaronder verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Er ontstaat een gelijkmatige gesloten film, die na droging weerbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Avis Multi-Primer is afhankelijk van de ondergrond al na circa 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken en kan door middel van kwast, roller of spuit worden aangebracht.

Timbercote Impregneer

Timbercote impregneer is een half mat vochtregulerend transparant impregneermiddel voor buiten. Toepasbaar op zachte houtsoorten zoals redwood, red cedar en ruw vuren. Timbercote impregneer heeft een geringe filmvorming en dringt diep in het hout door. Timbercote impregneer is geschikt voor onbehandeld geveltimmerwerk en tuinhout. Tevens geschikt als grondlaag voor Timbercote transparant.

Avis Professional producten uit voorraad

Avis Professional producten bestelt u snel en voordelig bij Bestel-verf.nl. Wij leveren het gehele assortiment Avis Professional producten. Wilt u precies weten welk Avis Professional product u het beste kunt gebruiken, dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@bestel-verf.nl

Avis Professional producten direct bestellen!

De meeste Avis producten zijn direct bij ons uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld, vaak de volgende dag al in huis.