• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Condtrol Hydro-Tec Vochtmeter voor hout en beton

Waardering:
0% of 100
€ 185,98 € 153,70
Aantal
Voeg toe aan favorietenlijst

Productomschrijving

De Condtrol Hydro-Tec vochtmeter is er voor het meten van het vochtpercentage in houten en steenachtige ondergronden

Eigenschappen Condtrol Hydro-Tec Vochtmeter

  • Meet vochtpercentage in hout 2 - 65%
  • Meet vochtpercentage in steenachige en beton 0,1 - 20%
  • Afmetingen 110 x 43 x 25 mm
  • Gewicht 75 gram

Condtrol Vochtmeter

De Condtrol Hydro-Tec vochtmeter is een instrument dat wordt gebruikt voor het meten van vochtigheid in verschillende materialen, zoals hout, gipsplaten, beton en bouwmaterialen. Deze vochtmeter maakt gebruik van geavanceerde technologieën om nauwkeurige metingen te leveren, wat essentieel is voor verschillende toepassingen in de bouw-, renovatie- en restauratiesector.

Een van de kenmerken van de Condtrol Hydro-Tec vochtmeter is de mogelijkheid om niet-destructieve metingen uit te voeren. Dit betekent dat het vochtgehalte van materialen kan worden gemeten zonder ze te beschadigen, waardoor het ideaal is voor het controleren van vocht in wanden, vloeren en plafonds zonder dat er gaten geboord hoeven te worden.

Het apparaat is vaak uitgerust met verschillende meetmodi en instellingen, waardoor gebruikers de meetdiepte en gevoeligheid kunnen aanpassen aan de specifieke vereisten van hun toepassing. Het LCD-display biedt duidelijke en gemakkelijk afleesbare meetresultaten, waardoor het eenvoudig is om de vochtigheidsniveaus te interpreteren.

De Condtrol Hydro-Tec vochtmeter kan worden gebruikt door professionals zoals bouwinspecteurs, aannemers, vloerinstallateurs, en anderen die betrokken zijn bij bouw- en renovatieprojecten. Het biedt hen een waardevol hulpmiddel om vochtproblemen te identificeren, de conditie van materialen te beoordelen en geschikte maatregelen te nemen om schade te voorkomen.

Over het algemeen wordt de Condtrol Hydro-Tec vochtmeter gewaardeerd vanwege zijn betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak, waardoor het een essentieel instrument is voor professionals die werken in de bouw- en constructie-industrie.

Meer informatie
Valt in de categorieMeetapparatuur
MerkWoodcap
LevertijdDirect uit voorraad leverbaar
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Condtrol Hydro-Tec Vochtmeter voor hout en beton
Uw waardering