• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Owatrol Olie

Waardering:
0% of 100
€ 20,21 € 16,70
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal

Productomschrijving

Owatrol olie kan direct op roestig staal worden aangebracht en is overschilderbaar met één-component verfsystemen, welke met terpentine zijn te verdunnen. O.a. toepasbaar op schepen, (klassieke) auto’s, balken, hekwerk etc.

Owatrol Olie wordt tevens toegepast in alkydhars verven voor een langere opentijd, waardoor de verf prettiger verwerkt en mooier vloeit.

Eigenschappen Owatrol Olie

  • Kan direct op roestig staal
  • Toevoeging alkydharsverf voor langer opentijd
  • Penetrerend antiroestmiddel
  • Maakt verven op alkydbasis roestwerend
  • Overschilderbaar na 24 a 48 uur

Owachem Owatrol olie

Owatrol Olie is een multifunctioneel product. Het wordt voornamelijk gebruikt door watersporters en oldtimer liefhebbers voor het bestrijden van roest. Roest ligt namelijk altijd op de loer bij een boot of oude auto. Wanneer je het oppervlak insmeert met  Owatrol Olie stopt het oxidatieproces. De olie dringt namelijk door tot het gezonde metaal. De olie is zowel in een blik, als in een spuitbus te verkrijgen. Handig voor de moeilijk bereikbare plaatsen! Owatrol Olie is zeker geen Haarlemmerolie, maar je kunt er wel veel meer mee dan alleen roest bestrijden!

Waar kun je Owatrol olie allemaal op toepassen

Owachem Owatrol Olie heeft een uitstekende hechting op ferro- en non-ferrometalen, maar ook op verzinkte oppervlakken en (kaal) hout. Als de olie aanbrengt op onbehandeld metaal geeft dat geen verkleuring aan het oppervlak, maar conserveert het juist gelijk het metaal. Hierdoor is verdere oxidatie niet mogelijk. Owatrol Olie wordt veel gebruikt bij kunstwerken of objecten binnen- of buitenshuis.

Owatrol olie als verdunner

Owartrol olie kan ook in de meeste verfsoorten op terpentinebasis worden gebruikt als verdunningsmiddel. Door de olie toe te voegen aan de verf smeert deze nog beter uit en vertraagd de droging. Test eerst wel goed of de owatrol olie door jou gebruikte verf kan. Bij twijfel kun je ons uiteraard ook even bellen.

Owatrol Olie bestellen

Owatrol Olie bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Owatrol Olie of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ Ruim assortiment ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkOwatrol
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Owatrol Olie
Uw waardering