• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Sikkens Alpha Metallic muurverf

Waardering:
0% of 100
€ 95,25 € 78,72 € 190,49
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal
Wat is je oppervlakte?

Productomschrijving

Sikkens Alpha Metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen.  Deze metallic muurverf is ideaal om met verschillende technieken aan te brengen, wil je een mooi bont geheel dan adviseren we je om de metallic aan te brengen met een blokwitter, wil je gewoon een strak uiterlijk dan adviseren we je om de Sikkens Alpha Metaalic te puiten of te rollen.

Eigenschappen van Sikkens Alpha Metalic muurverf

  • Hoge dekkracht.
  • Oplosmiddel vrij.
  • Geurarm, ruimten zijn na schilderen direct te gebruiken.
  • Zeer gemakkelijk te verwerken.
  • Leverbaar in 10 metallic kleuren (aluminium, brons, goud, koper, licht goud, messing, platina, RVS, staal en zilver).
  • Zijdeglanzend

Tips voor het verwerken van de Sikkens Alpha Metallic muurverf

Ondergronden dienen goed gerepareerd te worden. Alle oneffenheden en structuurverschillen worden na behandeling met Alpha Metallic zeer duidelijk zichtbaar. Losse haren en pluizen uit de kwasten en rollers verwijderen. Deze zijn anders duidelijk zichtbaar in de eindlaag. Rendement: Circa 11 m2 per liter, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond en de methodiek van aanbrengen.

Sikkens Alpha Metallic kleuren

Alpha Metallic muurverf kopen bij Online Sikkens specialist

Koop uw Sikkens producten bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat u altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. U heeft altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen u dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wilt u het beste, koop dan bij één van de officiële online Sikkens Specialisten!

Sikkens Alpha Metallic Muurverf bestellen!

Sikkens Alpha Metallic Muurverf bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Alpha Metallic of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

Meer informatie
Valt in de categorieSpeciale afwerking
MerkSikkens
Binnen / buitenBinnen
Rendement in m26
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Alpha Metallic muurverf
Uw waardering