8.9 10 www.bestel-verf.nl 1094 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Sikkens Alpha muurverf voor binnen

Muurverf voor binnen van Sikkens

Muurverf voor binnenschilderwerk moet tegenwoordig aan hoge eisen voldoen. Opdrachtgevers verwachten een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking van wanden en plafonds. Architecten willen een maximale vrijheid in de keuze vankleur, glans en structuur. En de schilder wil met producten werken die prettig en gemakkelijk zijn in het gebruik.

Sikkens biedt daarop het antwoord met een compleet assortiment binnenmuurverven. Een assortiment met een veelzijdig aanbod in glans, structuur en kleur, maar ook met uitstekende technische eigenschappen als een hoge dekkracht, goede
schrobvastheid, bacteriebestendigheid, verspuitbaarheid enzovoort. Voor elk doel heeft Sikkens de juiste muurverf.

Gladde binnenmuurverven
Het Alpha assortiment gladde binnenmuurverven bestaat uit de top range ‘Alphacryl’: een extreem matte en laag zijdeglanzende acrylaat binnenmuurverf met superieure eigenschappen. De standaard range ‘Alphatex’: een matte en hoog zijdeglanzende
universele muurverf die zijn degelijkheid al jarenlang bewijst. En daarnaast is er de volume range met twee matte muurverfproducten gericht op projecten waar prijs en kwaliteit belangrijk is of die perfect te gebruiken zijn als standaard witmaker

Sikkens Alpha binnenmuurverf

Voor binnenmuren en plafonds
Van extreem mat tot hoge zijdeglans
In oneindig veel kleuren
Voor verschillende specifieke toepassing.

Top range

Alphacryl Pure Mat SF Een extreem matte, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. Alphacryl Mat is zeer schrobvast, goed isolerend, spanningsarm en heeft een mooi mat uiterlijk.
Verpakking: 1, 5 en 10 L Kleur: alle kleuren

Standaard range

Alphatex SF Een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf die prettig te verwerken is. Alphatex SF is schrobvast en geurarm.
Verpakking: 1, 5 en 10 L Kleur: alle kleuren

Alphatex Satin SF Een hoog zijdeglanzende, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf die prettig te verwerken is. Alphatex Satin SF is schrobvast en geurarm.
Verpakking: 5 en 10 L Kleur: alle kleuren

Volume range

Alphalux SF Een matte, superwitte, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf voor eenwasvaste afwerking van muren en plafonds. Zeer goed dekkend en geurarm.
Verpakking: 5 en 10 L Kleur: wit en lichte kleuren

Alpha Projecttex Een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf voor grote projecten. Goed dekkend, schrobvast en geurarm.
Verpakking: 10 L Kleur: wit en lichte kleuren

Voorbehandelingsproducten

Een goede voorbehandeling draagt bij aan een mooi eindresultaat en verlengt de levensduur van het totale verfsysteem.
Redenen van voorbehandeling zijn het verkrijgen van een betere vulling, een goede aanhechting, het verminderen van de zuiging en/of het fixeren van de ondergrond. Bij toepassing van primers op kleur is met minder lagen een dekkend resultaat te bereiken.

Alpha Isoprimer Een watergedragen, isolerende acrylaatprimer. De primer isoleert vervuiling op alle gangbare, goed hechtende ondergronden.
Verpakking: 5 L Kleur: wit

Alpha Aquafix Een kleurloos, watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen en buiten.
Voor het verkrijgen van een goede hechting, het voorkomen van een onregelmatige zuiging en het fixeren van licht poederende ondergronden.
Verpakking: 10 L Kleur: kleurloos

Alpha Muurfix Een kleurloos, watergedragen voorstrijkmiddel voor binnenmuren.
Voor het verkrijgen van een goede hechting en het voorkomen van een onregelmatige
zuiging.
Verpakking: 5 L Kleur: kleurloos

Speciale binnenmuurverven

Alpha heeft een aantal binnenmuurverven die oplossingen bieden voor een specifiek probleem. Dankzij hun unieke eigenschappen zijn ze uitermate geschikt voor specifieke toepassingen.

Alphacryl Plafond Een extreem matte, watergedragen plafondverf. Speciaal ontwikkeld voor een optimale dekking en een extra lange open tijd. En zeer geschikt voor plafonds die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack).
Verpakking: 10 L Kleur: wit en lichte kleuren

Alphaxylan SF Een modern alternatief voor minerale verf. Een oplosmiddelvrije, watergedragen, hoog kwalitatieve binnenmuurverf op basis van polysiloxaan. Deze muurverf biedt de matheid en de look van kalkverf met eigentijdse voordelen. Zo is Alphaxylan SF zeer schrobvast, goed afwasbaar en gemakkelijk te verwerken. Alphaxylan SF is ook zeer goed ademend en is daarmee zowel geschikt voor renovaties en hoogwaardig schilderwerk in historische gebouwen als ook voor hedendaagse projecten. Daarnaast is deze muurverf spanningsarm en vloeit vrijwel niet waardoor er vele decoratieve mogelijkheden zijn.
Verpakking: 5 en 10 L Kleur: alle kleuren

Alpha Humitex SF Een schimmelbestendige, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije binnenmuurverf.
Zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals die o.a. voorkomen
in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers.
Verpakking: 5 L Kleur: wit en lichte kleuren

Alpha Isolux SF Een optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije binnenmuurverf.
Alpha Isolux SF voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling op alle gangbare
ondergronden, zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen.
Verpakking: 5 en 10 L Kleur: wit en lichte kleuren

Alpha Quartz SF Een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf voor binnen.
Alpha Quartz SF is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert
oneffenheden in de ondergrond.
Verpakking: 10 L Kleur: wit en lichte kleuren

Easy Spray applicatie

Sikkens heeft speciaal voor spuitapplicatie een product ontwikkeld: Alphacryl Easy Spray. Dit product kan worden verwerktmet de bestaande airmix- en airless apparatuur. Het is een kant-en-klaar product dat perfect is ingesteld op viscositeit,
nevelvorming en vloeigedrag. Door de geringe overspray en nevelvorming is slechts beperkt afplakken nodig.

Alphacryl Easy Spray Een verspuitbare, matte, schrobvaste, watergedragen, gladde binnenmuurverf. Door middel van spuitapplicatie kan een dekkende laag in één arbeidsgang worden aangebracht.
Alphacryl Easy Spray is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden
en geeft een egaal mat eindresultaat op muren en plafonds.
Verpakking: 10 L Kleur: wit en lichte kleuren

Sikkens Alpha muurverf bestellen!

Deze producten zijn allemaal bij bestel-verf.nl verkrijgbaar.

Sikkens muurverf voor binnen bestellen!

Sikkens heeft een zeer uitgebreid assortiment muurverven voor binnen, bij Bestel-verf leveren wij al deze Sikkens binnenmuurverven. Wil je graag wat hulp bij het uitkiezen van de juiste binnen muurverf, dan kun je onze schildershulp gebruiken. Is de juiste keuze toch wat moeilijk, en heb je nog vragen over welke Sikkens muurverf voor binnen je het beste kunt gebruiken, neem dan contact met ons op.

 

Artikelen bij deze pagina