• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Waardering:
0% of 100
€ 23,43 € 19,36 € 37,49
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal
Wat is je oppervlakte?

Productomschrijving

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is uitermate geschikt voor intensief gebruikte ruimtes. Door de extreme vuilafstotendheid is Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean ideaal voor ruimtes die onderhevig zijn aan hoge dagelijkse belasting. Het product is daardoor zeer geschikt om toe te passen binnen bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en horecagelegenheden, maar ook in huis waar de muren goed schoongemaakt moeten kunnen worden.

Eigenschappen Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

  • Vlekafstotende en afwasbare muurverf.
  • Zeer goed te reinigen.
  • Absorbeert geen vet, vuil of vloeistof.
  • Muurverf met schrobklasse 1
  • Stain Shield Technology

Afwasbare muurverf van Sikkens

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is toepasbaar in keukens en (trap)hallen, maar ook gewoon bij u thuis. De verf is makkelijk verwerkbaar en heeft een mooi mat uiterlijk.

Extreem goed te reinigen binnenmuurverf van Sikkens

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is ontwikkeld op basis van de krachtige Stain Shield Technology. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in de verflaag. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean op kleur gemengd

Wil je een product op kleur gemengd? Weet dan wel dat op kleur gemende producten kunnen niet geretourneerd worden. Kies je wit of blank? Dus voor verf zonder kleurpigmenten, dan mag deze verf wel retour, mits het blik ongeopend is geweest en niet beschadigd. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5 en 10 liter, in wit en vrijwel alle kleuren. Hoe mooi is het dat je fraai gekleurde muur mooi schoon blijft en eventueel goed te reinigen is. Deze verf wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9016 in combinatie met een donkere kleur. Uiteraard is de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.

Sikkens Alpha muurverf kopen bij Online Sikkens specialist

Koop je Sikkens muurverf bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de online Sikkens Specialist!

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean bestellen!!

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkSikkens
AfwerkingMatte muurverf
Binnen / buitenBinnen
DekkingDekkend
Type verdunningWaterverdunbaar (acryl)
SchrobvastheidSchrobklasse 1
ReinigbaarheidUitstekend reinigbaar
Rendement in m2 per liter10
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Uw waardering