• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Hydrant Bootlak Classic blanke lak

Waardering:
0% of 100
€ 9,37 € 7,74 € 13,37
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal
Wat is je oppervlakte?

Productomschrijving

Nelf Hydrant Bootlak Classic is een blanke afwerking welke uitermate geschikt is voor het transparant afwerken van vrijwel elke houtsoort. Door de specifieke samenstelling van de urethaan versterkte alkydhars/ standolie combinatie is een hoge elasticiteit gekoppeld aan lang glansbehoud. Door de urethaan toevoeging is een goede mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing.

Eigenschappen Hydrant Bootlak Classic blanke lak

  • Hoogglanzend
  • Overschilderbaar Na 24 uur
  • Voorzien van een actieve UV blokker
  • Uitstekende vloeiing
  • Mooie traditionele bolle glans

Hydrant Bootlak Classic

Hydrant Bootlak Classic heeft een mooie traditionele bolle glans en oogt als een klassieke vernis.

Door deze eigenschappen is Hydrant Bootlak Classic bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen, relingen van boten enz. Hydrant Bootlak Classic is voorzien van een actieve UV blokker.

Voor een zijdeglans alternatief gebruikt u de Nelfalin Harde Vloerlak half mat en voor een matte afwerking adviseren wij u de Nelfalin Harde Vloerlak heel mat

Verftechnisch advies

Voorbehandeling

Reeds geschilderde oppervlakken

In goede staat.

Reinigen met Hydrant Opticleaner, naspoelen met water en goed laten drogen. Vervolgens machinaal schuren met schuurpapier in de grofte P280-P320. Beschadigingen in de oude laklaag vooraf goed schuren. Zorg er hierbij voor dat de overgangen van de bestaande laklagen naar de kale ondergrond zo goed mogelijk zijn weggeschuurd.

In slechte staat.

Verwijder alle vorige lagen en breng de juiste voorlak aan op het oppervlak.

Kaal hout

Voorbehandelen met Hydrant Bootlak Classic. Op de bijgewerkte beschadigingen - kale delen tenminste 2 voorlaklagen aanbrengen, tussentijds licht schuren met Scotch Brite of fijn schuurpapier grofte P280-P320. Schuur de voorlaklagen en de oude geschuurde laklagen nogmaals glad met schuurpapier in de grofte P320-P400. Verwijder het stof met een kleefdoek.

Afwerking

Houten ondergrond eerst goed schuren en stofvrij maken. Een eerste laag (onverdunde) Hydrant Bootlak Classic aanbrengen. Tussen de eerste en de tweede laag licht schuren met Scotch Brite Ultra Fine of schuurpapier met een korrelgrote van minimaal P220. Vervolgens aflakken met een volle laag (onverdunde) Hydrant Bootlak Classic. Voor toepassing buiten 2 tot 4 lagen aanbrengen (afhankelijk van het verlangde esthetische aspect en de specifieke belasting). Let op: Hydrant Bootlak Classic niet verdunnen.

Verwerking

Hydrant Bootlak Classic is uitstekend te verwerken met een platte verniskwast of roller. Bij voorkeur een platte kwast gebruiken met lang en soepel varkenshaar met een goede bles en zetting. Rollen gaat het beste met een lakviltrol of een nylon roller met een korte pool (4 - 6 mm vachthoogte).

Hydrant Bootlak Classic blanke jachtlak bestellen

Hydrant Bootlak Classic bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Hydrant Bootlak Classic of een van onze andere jachtlakken, producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Snelle levering ✓ Ruim assortiment Bootlakken ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkNelf
AfwerkingHoogglans
Binnen / buitenBuiten
DekkingTransparant
Type verdunningTerpentineverdunbaar
Rendement in m2 per liter18
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Hydrant Bootlak Classic blanke lak
Uw waardering